Be YOU!

✳️ Kam jsem se zatoulala? ✳️

Já vlastně ani nevím,kde a jak začít. Tento článek bude pomatený, stejně jako moje rozlétavá a přilétavá duše.

Poslední dobou jsem prostě zmatená. Chci zastavit čas a pořádně otevřít oči, rozkoukat se a všimnout si věcí, které jsem přehlédla, poté zase spokojeně žít ,rozletnout se,aby jsem znovu přilétla. Mám v sobě zmatek, cítím se, jako by se v mém srdci právě odehrávala bouřka a hromy. 

Kam jsem se zatoulala...? Jestli je toto svět, ve kterém budu ještě půl století žít, tak možná nemám zájem.

Kam se zatoulala moje pozitivnost? Proč už svět není tak růžový, jak jsem ho viděla třeba v létě?

Je chyba snad....ve mě? Cítím se zmatenější než kdykoliv předtím. Chci vylétnout,ale zapomněla jsem veškeré své cíle,kam chci doletět. Ale.... dřív jsem v tom měla jasno.

Cítím se tak bezmocně a prostě se neznám. Jsem pro sebe cizí, proč? Vyskytlo se snad něco, co by mě tak moc rozhodilo?




Komentáře

pastelkaVIP

V jedné písničce se zpívá: "Jednou jsi dole, jednou nahoře ..." smajl
Nezoufej, není to nic neobvyklého, že někdy přijdou horší chvíle. Kdybychom nebyli občas nešťastní, nepoznali bychom, kdy jsme šťastní. smajl Jen jde o to nedopustit, aby ty "horší" chvíle převládaly, nad těmi "lepšími".
Teď tě nějací lidé zklamali, předvánoční čas je také hodně emotivní a lidé citlivější, tak se ti zdá, že se vše nevyvíjí tak, jak by sis představovala. Zaručeně to zase přejde. Věřím tomu, že se nedáš znechutit nikým a ničím a budeš dál ta pozitivní dívka,která svůj život pevně drží v rukou. Přeji ti krásné, krásné vánoce, plné pohody, mezi lidmi, kteří tě mají rádi, radost z dárků a odpočinek od všeho stresujícího. smajl papa pastel smajl

pastelkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Člověk nemůže být pozitivní pořád. A i když to může vypadat, že to snad nikdy neskončí, vždycky se to nějak vyřeší. Může to trvat týden nebo klidně půl roku (z vlastní zkušenosti), ale někdy opravdu platí, že čas je nejlepší doktor.
Možná jsi zmatená, protože je toho na tebe prostě moc. V takovém případě mi pomohla jedna rada: „Nemusíš nic, jenom dýchej.“
Prostě se drž, zkus to nějak přežít, a třeba se za nějaký čas budeš cítit líp. Držím palce.

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.