Be YOU!

Falešní lidé- článek na zamyšlení

Víš,

jeden z pocitů, které nenávidím je, když musím dělat, že o člověku, co mi dřív dělal oporu dozvím, že si nade mnou jen zvyšoval svoje proradné ego. To co jsem mu o sobě řekla-řekl druhým, to co mě trápilo- on hrál soucit, přitom se jen hloupě bavil...no bolí to. A nejhorší je, když chceš říct tisíce slov, ale nezmůžeš se ani na jedno. Jen hraješ jakoby se nic nestalo, dál se směješ, přestože by jsi chtěla plakat,dále toho člověka objímáš, i když bys ho nejraději uhodila. Jen tiše trpíš posloucháš, jak mluví tak ošklivě o ostatních a představuješ si, jak těm ostatním vykládá vše škaredé o tobě.

Začneš se nenávidět ani nevíš za co. Ten pocit, když si připadáš jako lhářka, přestože jsi nikomu nelhala, jako podvodnice, přestože jsi nikoho nepodvedla v ničem a dodržíš slovo, jako nula, protože si myslíš, že nemáš na víc, než na toho falešného člověka, který jen přidal další krvavé stehy tvému srdci. Občas si lidi nedovedou představit, jak dokáží ublížit. 

A pak už jen doufáš jako hlupačka, že se ten člověk změní a vše krásné už nebudeš muset předstírat, i když tě to bolí čím dál víc. Někdy je třeba se vzdát toho lana, který se zarývá pomalu zarývá do tvé kůže, aby se ti mohla zahojit- to pochopí jen moudrý člověk.

Věci, které nás mají ponaučit bolí, ale je jen na nás, jak dlouho budou bolet a kam až to necháme zajít, protože nás mohou i zničit.


Jajinka04

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.