Be YOU!

Nikdy nebudeš sama

Ahoj,

znám ten pocit, když si připadáš jako tělo bez duše, tak prázdně a ano.. Sama. Přestože máš těch pár kamarádů, který ti pomohou v nouzi, nedokážeš se zbavit toho ničivého pocitu,. Znám to, ale teď jsem tu pro tebe, abych ti pomohla a něco ti vysvětlila.

I když máš občas pocit, že se všichni otočili proti tobě zády, není to tak. Spousta lidí tě v budoucnu třeba opustí, nerada to říkám, ale taková pravděpodobnost, tam je, ale ty můžeš mít jedinou zbraň, která tě udrží, jak se říká, na hladině. Víš jaká zbraň? TY sama jsi ta zbraň.

Ty se nikdy neopustíš, vím, že někdy se něco stane, něco za co se budeš nenávidět, ale NIKDY samu sebe nepodrazíš a nezradíš se. Což mnoho lidí v této době dělají. Řekni mi, na co potřebuješ lidi, když máš samu sebe?  Ten pocit samoty, kdy by jsi se nejraději ze všeho vypovídala s někým blízkým, ale víš, že nemůžeš, protože vlastně nevíš proč se tak cítíš, je kvůli tomu, že si tvoje tělo, tvoje duše, říká o to, aby se v něčem osamostatnila. Aby jsi nebyla závislá na lidech a na to, že pokaždé, když jsi v maléru, aby ti pomohli přátelé, protože nikdy nevíš, kdy je uvidíš naposled a je lepší být připravená na to, že až jednou bude další průšvih nebo uděláš další chybu (dělat chyby je správné a normální) byla připravena na to, že se musíš umět z ní vysekat sama. 

Vím, že je to tvrdé a hrubší, ale někdy musíš slyšet pravdu, ať je jakákoli. Ne vždy uslyšíš jen to, co chceš slyšet- takový je život.

Ale nikdy nezapomeň na to, kdo jsi, protože jsi nenahraditelná!

Jajinka04

Komentáře

pastelkaVIP

Říká se: "Když je člověk jen sám se sebou, je v té nejlepší společnosti." smajl A také: "Kdyby se každý uměl postarat sám o sebe, bylo by o všechny lidi na celém světě postaráno." smajl pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.