Be YOU!

Štěstí

Ahoj,

taky si určitě někdy říkáváš, kam, že se to tvoje štěstí podělo...znám to, známe to všichni, ale tvé štěstí se vlastně nikam nepodělo, máš ho v sobě.

Aby jsi ho v sobě našla je asi hlavním krokem začít mít radost z maličkosti a vidět svět alespoň trošku z té pozitivní stránky. Víš, když si začneš vážit každé maličkosti, bude ti připadat,že máš všeho dostatek. Když budeš pozitivní bude se ti dařit a budeš odolnější a nenecháš se odradit, tím se ti otevře další cesta ke splnění tvého snu a to je ŠTĚSTÍ. 

Čte a radí se to dobře, ale změnit svou mysl, aby byla pozitivní, když jsi pesimista, tak lehké není a taky to bohužel nepůjde ze dne na den, ale pamatuj si, že v tomto ohledu je třeba být trpělivá.

Štěstí v sobě takto probudíš, ale k němu je třeba taky pomáhat, nebuď sobec a přej štěstí i ostatním a nečekej za každý dobrý skutek, co učiníš odměnu. :)

To byla taková další motivace. Tak buď šťastná, rozdávej úsměv a ŠTĚSTÍ, přej všem to dobré, ale sobě nejlepší a nesnaž se doprošovat lidem, který tě nepotřebují, protože dokud jsi svá, máš VŠE, co potřebuješ. :)

s láskou,

Jájinka04


Komentáře

pastelkaVIP

Ahoj, souhlasím s každičkým slovem! Je to naprosto tak, jak píšeš. Každý může ovládat svoje myšlenky a tedy řídit je pozitivním směrem. Chce to cvik a není to jednoduché, ale opravdu to jde. Ti, co stále jen hořekují a stěžují si na "osud" a "zlý svět" a "nikdo mě nechápe", se z toho nikdy nevyhrabou, protože svou negativností si tyto věci do života přivolávají.
Úžasný článek. Krátký a výstižný, daleko víc, než ty "sáhodlouhé rozbory", jak se mi stále děje něco špatného. Bravo. pa pastel smajl

pastelkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.