Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Pheus and Mor
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Bomb It 7
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
 

Be YOU!

Pomozte Postíženým Dětem! (Zadarmo)


Ahoj,

prosím Vás,pomozte nemocným dětem!!! Našla jsem webové stránky,na kterých můžete zadarmo pomoci postíženým dětem v nemocnici. Stránka je založená téměř na knihy. Radi čtete? Stačí se jenom zaregistrovat. Kliknete myši na vybranou knihu,kterou jste přečetli. A budete tam mít otázku na téměř vybranou knížku. Za každý správně vyplněný test,darujete 50,- Kč. 


VY NEMUSÍTE NIC PLATIT! 

Pokud budete tak hodní,napište mi do zpráv a pošlu vám odkaz. :)

Snad se vybere hodně korun a zlepšíme jim nejen život,ale také se nebudou tolik trápit. Myslete na to jak by bylo vám,na jejich místě.Že od rána do večer jenom ležíte a nemůžete se třeba ani pohnout.


Děkuji,věřím že máte dobré srdce. Múžete mi prosím dát i plus,pokud máte stejný názor,a darujete těm chudákům,alespon těch 50,- Kč :)


Jájinka04



Komentáře

Jájinka04

Tady to máte smajl A VLČÁČEK darovat můžeš i teď smajl Tady vyplníš pouze test na vybranou knihu a tam se ti ukáže,počet chyb,případně i že si dostala 50Kč. Poté dáš charity a vybereš si komu dáš peníze smajl Já jsem dala 500 Kč holčičce proti boji o život.. Je to skvělí pocit,když vám e-mailem příjde zpráva,že jste uzavřeli danou částku.. smajlsmajl http://www.ctenipomaha.cz/

Jájinka04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.