Be YOU!

Jsi Krásná!

Ahoj,

jsem moc ráda, že můj článek "Jsi nádherná!" (který si mimochodem také přečti) měl celkem úspěch, tak mě napadlo napsat další článek na stejné téma. :)

Víš,

možná si připadáš ošklivá a obyčejná, ale kdyby si toto o sobě myslel každičký človíček na této planetě, byla by tu nuda. Je málo lidí, který se mají rádi a nebojí se zazářit. Tito lidé jsou většinou šťastní lidé. 

Nepopírám, že je lehké si vyjít ven nenalíčená, ikdyž máš problematickou pleť, a v kraťáskách, přestože třeba nemáš tenké stehna, ale pokud jsou ti kraťasy příjemné, co ti brání si je vzít na sebe? Názory ostatních na tvou postavu? Není to tvůj problém, co si myslí ostatní. A už vůbec si nemůžeš brát jejich urážlivé názory k srdci, protože dokud jsi sama sebou, NIC a už vůbec ne NĚKDO tě nemůže zničit nebo stáhnout ke dnu. Něco ti povím, každý máme své přednosti a nedokonalosti. Přednosti, které je třeba zvýraznit a nedokonalosti, kterých si raději nebudeme všímat, ale co, když někdo tě bude vidět jinak? Budou se mu líbit tvé nedokonalosti a tvé přednosti bude brát za nedokonalosti? Tím chci říct, že neschovávej se pod líčidly a oblečením, co ti není příjemné, protože někde je člověk, pro kterého budou tvé nedokonalosti něčím krásným, ale zároveň buď vždy ženou, která  moc dobře ví jaká je její cena a nenechá se umučit názory ostatních. :)

Buď sama sebou, protože ty sebe zklamat nemůžeš!

Tak se usmívej, rozdávej úsměv a měj se ráda! 


Jajinka04

Komentáře

Jájinka04

lilipaloma: To ano, ale takové slečny, co se cítí dobře nenalíčené, ale když někam jdou s někým, tak aby se mu vyrovnaly, tak se nalíčí. Tak to bylo myšleno smajl Ale máš pravdu!

Jájinka04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Jájinka04

barumaru: Děkuju smajl jinak samozřejmě, že kamarádky jsou nejlepší terapeutky smajl ale přesto se snažím být spíše takovoou internetovou oporou smajl smajl

Jájinka04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Jájinka04

Otakarka El. Petřinská: Každý na to má názor jiný. Tobě to příjde jako kecy, ale některým holkám toto pomůže

Jájinka04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.