Bart Simpson Skateboarding
Hra - Bart Simpson Skateboarding
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Pheus and Mor
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Bomb It 7
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
 

Be YOU!

Krvavá přeměna part-11

Alan na mě vrhl rozzlobený a nechápavý pohled zároveň. " Neodejdu,vidím,že mě potřebuješ a právě máš žízeň." řekl velice s klidem.

"Alane,vydržím dokud to nebude nutné jít lovit. Colin teď potřebuje mou pomoc a já mu ji poskytnu." 

" Hele,tak uděláme kompromis. Já mu ty rány zahojím a usmíříme se,zatímco ty půjdeš lovit a chvilku si oddychneš,docela dobrá nabídka,ne?"  mluvil velice důveřivě a žízeň jsem vážně cítila-to pálčivé bodání. 

"Coline,co myslíš?" zeptala jsem se ho. 

"Jdi lovit,potřebuješ se najíst a já mám toho krvácení už dost." pousmál se. Podívala jsem se na Alana a ten příkývl s vážným výrazem v obličeji. V tu ránu jsem se rozprchla do lesa,na všechno zapomněla a soustředila se jen na to,co právě dělá moje máma a co jí mám říct. Mám být pohřešovaná? Nebo mám hrát smrt? Rozhodně jí nemůžu říct,že jsem upírka a nikdy jen tak nezemřu. Pak to proberu s Alanem,ale teď už jsem pociťovala,že je zvířecí krev na obzoru. Kilometr ode mě stál los. Byla jsem u něho za vteřinu,postavila jsem se na strom a HOP! Skočila jsem po něm a zakousla se mu do tepny na krku. Los pomalu padal na zem a já mu stále sála krev. Byla jemně zahořklá,ale hlavně,že je horká a čerstvá. 

Losa už jsem celého vysála a utřela si pusu od jeho krve. Pomalou chůzí jsem šla nazpět ke chlapcům. Nadýchala jsem se čerstvého vzduchu rozběhla jsem se. Už jsem stála opřená o strom a pozorovala je. Alan právě mluví s Colinem-už nekrvácí vypadala jako zrenovovaný. Oblečení,které měl než jsem odešla bylo celé zakrvácené,nyní bylo čisté a jako nové a jeho rozcuchané vlasy byly nyní učesané. Alan se otočil a pohlédl na mě s úsměvem na tváři. Úsměv jsem mu zajisté oplatila a do půl vteřiny byla vedle nich.Colin byl rozzářený jako sluníčko. "Páni..." vydechla jsem "Jak jste to udělali? Byla jsem pryč jenom chvilku." 

Oba dva na sebe pohledli a Alan pravil,"  Víš,jako starší upír mám moc uzdravovat a renovovat staré či rozbité věci. A tak jsem si to zkusil na Colinovi." usmál se

"Děkuju ti" a objala jsem nejdřive Alana a poté Colina.



P.S.: Milé čtenářky,

         jen co dokončím tuto sérii mé Krvavé přeměny. Nebojte,chystám další :) 



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.