•California Crazy Blog•

Co jsem se naučila za dva týdny na střední

Ahoj

Vítám vás u dnešního nového článku. Dnes bych chtěla mluvit o tom, co jsem se za pouhé dva týdny na střední škole naučila a zpozorovala. 

Chtěla bych také zmínit, že chodím do prvního ročníku, takže si myslím, že ještě na hodně věcí přijdu časem, ale s tím málem co vím, bych se s vámi chtěla podělit již teď.


1) Učitelé
Nevím jak je to na ostatních středních školách, ale na mé střední škole je učitelům jedno jestli máte linkovaný sešit nebo čtverečkovaný, hlavně ten sešit musíte mít. Rozdíl mezi základkou a střední školou je takový, že když hodina končí a už zvoní, učitel dopovídává látku a vy si začnete balit, nikdo na vás neřve, že si již balíte. Na základce tohle úplně nesnášeli. 
Další věc je třeba ta, že jste tam hodně učitelům ukradení. I když ve školním řádu  stojí abychom hodili slušně oblečení, nikdo to tam neřeší jestli si přijdete polonazí nebo v džínách | jen příklad |
Další věc je třeba taková, že ne mé střední učitelé testy oznamují testy dopředu, ale opravdu se musíte učit z hodiny na hodinu. 

2) Oblečení
Jak už jsem v prvním bodu zmiňovala, všem je ukradené co nosíte. Nikdo to tam neřeší | a nebo je to tím, že jsem to ještě nezpozorovala XD | Všem je jedno jestli chodíte obléknutí jako VSCO girls nebo jako nějaká Hoe, fakt to nikdo neřeší. 

3)...
Tento bod jsem uplně nevěděla jak ho mám nazvat. Bude tu takový mix, co je super když chodíte na střední.
 
 - slevy na jízdné v autobuse
 - lidé s vámi mluví jako s dospělími 
 - učíte se do vašeho budoucího povolání a to co vás baví
 - nová přátelství, hodně změn
 - mění se vám rozvrh, hodně hodin odpadá
 - člověk se musí osamostatnit
 - nepotkáváte na chodbách malý caparty 



Co bych dodala sama za sebe
Mně samotné střední škola dodala trošku víc sebevědomí, našla jsem si jednu dokonalou kamarádku | na tu ze základky nezapomenu, dont worry | A celkově jsem zjistila, že jsem si vybrala něco, co mě bude bavit. Ta škola má hrozně hezké prostředí. Je mi na té škole dobře.



Nakonec bych chtěla všem deváťákům popřát hodně štěstí při přijímacích zkouškách a výběru střední školy. To zvládnete. 
A všem středoškolákům přeju hodně štěstí na nové škole, hlavně aby se vám tam líbilo. Posílám pozdrav. 
 
                                                 ♥♥

Komentáře

Layla1Musa2Flóra3VIP(♡ Twilight Games ♡)

Já jsem teda na jazykovém gymplu, taky prvačka. Přesně jak jsi řekla, profesorům je jedno jaký a jestli vůbec sešit máme, hlavně když to umíme. Zatím se mi tu líbí. Mnohem víc, než na základce. Dokonce tu mám i kamarádky! To je něco, co jsem od 4. třídy neměla... Opravdu jsem tu spokojená.

Layla1Musa2Flóra3To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.