•California Crazy Blog•

2018!•

Hey Girl

Vítám Vás u dnešního nového článku.

Tento článek nese název 2018.Proč?Chtěla bych zde napsat pár věcí ,které bych v průběhu tohoto roku chtěla "docílit" ..

Nebudu to nějak okecávat a jdeme na to!



Jako první tady mám začít se více soustředit na školu a učení.

Já zrovna patřím do skupiny lidí:Jdu se učit,ale přitom celou domu koukají do mobilu.Potom zjistí,že je už pozdě a měli by jít spát ,takže se vlastně nenaučí vůbec nic.

Tento rok bych se opravdu chtěla zaměřit pořádně na učení.Moje známky vypadají docela v pohodě.Mám jen jedno 3 a to z fyziky /Prostě jí nechápu,nebaví mě atd./ a asi 6 dvojek.A tohle bych právě chtěla zlepšit.

Dělat věci hned jak se zadají ,což znamená že když nám paní učitelka zadá úkol na měsíc dopředu abych ho udělala hned a potom měla klid.


Jako další bod tady mám být méně taková jaká jsem.

Jsem střelená osoba,to měnit nechci.Mám ráda srandu ráda se směji,ale  nechci aby můj smích se rozléhal celou školou a aby po něm lidé umírali.

Taky chci přestat z části mluvit sprostě.Ve škole ,když se mi něco nepovede mi to jde až moc dobře,mluvit sprostě.Proto bych chtěla přestat a začít se chovat alespoň trošku normálněji.

Také bych se chtěla odnaučit být pořád na mobilu.Což znamená ,že bych se chtěla začít více hýbat.Ale tohle mám vlastně až v dalším bodě.Tak jdeme hned na něho.

Takže v 3.bodě mám více se hýbat.Nejde o to ,že bych chtěla hubnout,jde o to ,že já jsem hrozně líné stvoření.Pořád jen někde ležím a většinu času buď spím,jím a nebo jsem na mobilu či notebooku.

Proto bych chtěla začít chodit ven s kamarády.


Další bod mám :Začít se chovat "Dospěle"

Většina asi možná ví ,že já se chovám opravdu velice retardovaně.A proto bych se chtěla začít chovat trošku dospěle.To znamená,že bych chtěla řešit věci jako dospělejší holka.Vyřešit to v klidu a ne hned šílet.Nepořvávat na učitele když přepne prezentaci ,když ještě nemám dopsané poznámky.Neválet se kvůli klukům po zemi .Prostě se nechovat jako totální díte 

Snad chápete co tím myslím.


další bod je : žít život bez depresí.

Mám okolo sebe hodně lidí ,kteří se řežou a trpějí depresemi.V tomto roce bych chtěla těmto lidem /pokud budou chtít/ pomoci.Vyslechnout je.

U nás ve třídě jsem já ten člověk ,který radí většině holek se vztahy.A tak bych chtěla i pomoci v tomhle.


Další tu mám :Pořádně se o sebe starat

Toto zahnuje:

Chodit teple oblečená,Mít upravené nehty  a i životní styl.

My nejsme rodina co chodí minimálně 10 x do Fast foodů v jednom měsíci.Popravdě se mi tenhle způsob stravování hnusí.

Ale stejně .I když se stravuji doma či ve škole,chtěla bych zmenšit porce .


Další:Udělat si rozvrh dne

Už dlouho asi tak 4 měsíce dozadu si plánuji ,že si udělám rozvrh dne.Nakonec jsem to odložila až na nový rok.Ještě ho musím sepsat.

Tím pádem bych měla vyhrazený čas na vše co potřebuji ,když bych se to takhle naučila ,zbyl by mi i nějaký čas což by bylo moc fajn.



Takže Vám všem bych chtěla moc poděkovat,že čtete můj blog.Jsem za to velice vděčná.

S láskou vokataVěrka

PS.Pokud máte nějaké otázky nebojte se zeptat,či mi napsat.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.