•California Crazy Blog•

•Názory ostatních lidí aneb žij život na plno!•

Hey Girl!

Dnes jsem si pro Vás připravila článek o Názorech ostatních lidí aneb žij života na plno

Pro mě není důležité jestli mě někdo pomlouvá nebo o mě říká lži.Ano,je pravda  že by mi to jedno být nemělo ,ale už mě unavuje dělat si hlavu jen z toho ,že někdo řekne ,že ty roztrhané dříny vypadají jak z 50.let / to je jen příklad /.


To ,že mě se třeba tento styl líbí tak necpu druhým.Mám ráda podzim,ale proč to že mám ráda podzim cpát druhým a nebo naopak je pomlouvat za to ,že podzim rádi nemají.

Jak už jsem zde zmiňovala názor ostatních je mi u zadnice .Také to samé bych chtěla říci nejen o svém stylu ,ale o stylu hudby.

Já osobně jsem se zamilovala do The Vamps /Konkrétně do Bradleyho ,ale to je nepodstatné ,proto je to v závorce /

A je to vcelku i dost poznat / ZDROJ: HPD.cz ,Další nápis The Vamps i na Instagramu /



Pár písniček od nich.



/ Btw. Bradlye je ten V bílé mikině a džínové bundě viz.druhá písnička.Btw  je to hlavní zpěvák v The Vamps /

ale zpět k tématu!


Do naší třídní skupiny čas od času pošlu nějakou srandovní fotku s The Vamps.No a už to možná některým leze na nervy,ale když jim to vadí ať mi to řeknou.Nevyřeší to tím,že o mě řeknou lži.

To samé,já jsem včera psala do té skupiny ,že jako mám někdy pocit ,že se zabiji a psala jsem tam také to ,že bych když teď sedím na parapetu a koukám do té noci nejraději vyskočila ,ale lepší by to bylo kdybych bydlela v paneláku uplně na hoře v posledním patře.Kamarád to pochopil,že jsem si dělala jen srandu a 3holky se tam do mě hned pustili ,že co se mi děje tak špatného apod.Já jsem psala ,že mi je to jedno co si o mě teď myslí a ať mě nezapomenout začít pomlouvat a říkat o mě věci co nejsou pravda.Potom po nějaké době toho co si mysleli ,že to je furt pravda ,že ať prý jim řeknu důvod a že je více lidí s většími problémy než mám já a hned nepáchají sebevraždu a já jsem se jim pokoušela vysvětlit ,že jsem si dělala srandu a ještě ke všemu kdybych opravdu tu sebevraždu páchat chtěla tak to co se děje mě tam mám důvod...

Takže tak ,takže toto je příběh nějaký takový.


Takže takhle asi k jedné věci bych vám chtěla jen říci ,že neohlížejte se na to co ostatní říkají.

Mě říká jedna má kamarádka s ,kterou sedím ve škole ,že jsem šprt jen proto ,že vím kde jsou Alpy a umím sestavit Anglickou větu .Ale když něco potřebuje tak vždycky prileze.

Takže ať vám někdo nadává ,že vypadáte jak klaun !Neohlížejte se co ostatní říkají o vás!Ať už o vás vaše bývala BFF tvrdí  něco co není pravda ano ,zabolí to ,ale přece vy sami víte ,že to pravda není  naopak nenabádám vás k tomu,ale když víte něco co nikdo jinej o ní neví můžete zase říct  to co víte. / dištak to o de mě nemáte!nikoho k tomu nenabádám aby to dělal!/


Žij život na plno!

Tuto ,,Frázy " znáte možná z filmu ,od kamarádů či  něčeho tomuto podobného.

Jenže abych pravdu řekla ,ne vždy se daří užívat si života na plno !Přeci jenom teď ve školním roce spíše sedíme nad knížkami či čteme poznámky,děláme úkoly a nebo do 5 do rána koukáme do telefonu.Takže kdo má čas na to zajít si do fitka,zajít si pro ovoce přes celé město či jen tak relaxovat u filmu.Abych pravdu řekla ,já tedy toto všechno nestíhám!Maximálně tak v hezký pátek odpoledne kdy se domů dostanu maximálně ve 2 odpoledne.

No ,ale i tak bych Vám chtěla říci jak si třeba já "užívám" své páteční odpoledne!

Většinou třeba opisuji poznámky z dnešního dne ./ protože máme učitele a ten diktuje poznámky  vcelku rychle tak abych v sešitu neměla škrtance/.

Přitom abych se uvolnila poslouchám Hudbu ze Spotify./ Nemám plnou verzi / 

Potom většinou ležím zavrtaná v posteli s mobilem ,či ležím na gauči a píšu článek,pokud si předtím vymyslím o čem bude.

Potom si třeba kreslím / nápady beru z Pinterestu/ Když si dokreslím ,tak buď už je večeře nebo se jdu vysprchovat / vlasy si umývám obden / Když to před tím sprchováním stíhám a také podle toho jestli se mi chce  tak cvičím .

Potom jdu buď zpět do pokoje a pouštím si písničky do sluchátek ,koukám na YouTube / jak kdy teď  tak moc nechodím ,spíše tak příležitostně /

Pak se dívám na televizi nebo poslouchám písničky.

Občas také chodím ven s kamarády .

podle času.

No ,ale abych to tak řekla ..Nebo "doporučila " je to,že byste zase měli dělat to co vás baví  a užívali si život po svém ,ať už třeba jen  koukáte na televizi či jezdíte  někam na párty,je to na vás!






Takže toto by bylo k dnešnímu článku všechno,já doufám ,že se vám článek líbil a určitě se na vás loučím u příštího článku!






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.