zajímavé kraviny :-D

Názory youtuberů (haty mezi youtubery)

Čau, napadlo vás někdy jak jsme ovlivňováni médii, různými celebritami a politiky? A my dnešní generace hlavně sociálními sítěmi a hlavně youtubery. Některé názory youtuberů na různé světové problémy jsou trošku zvláštní, ale o tom dnes ne. Mluvím spíš o hatech mezi youtubery(jak vyplívá z názvu blogu XDD).

př. jeden řekne o druhém že natáčí špatná videa a tomu druhému klesne sledovanost a odběratelé kvůli stádu oveček, které poslechne toho prvního

Nechci vám nic říkat ani přikazovat, ale zamyslete se nad tím. Jakého youtubera poslechnete a co uděláte. Nebuďte součástí stáda ovcí, které ho bez rozmyslu poslechnou v každé situaci.                                             Napište mi do komentů jaký je na to váš názor.  A ČAU

Btw příště bude ask tak do komentů taky napište otázky co vás zajímají a taky blog bude častěji.      


Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Nenávidím, jak na sebe youtubeři hází veřejně špínu.
Pokud mají spolu nějaký problém, ať si to vyříkají někde v soukromí a netahají do toho nás. Protože tohle pak dopadá přesně tak, jak jsi popsala. Zabedněné ovečky následují svého oblíbence a začnou hejtovat někoho kvůli tomu, že ho zhejtoval jejich miláček ve videu, i třeba přes to, že nic neudělal.
A přesně kvůli tomu už českou scénu nesleduju. Tedy, stále sleduju sympatické a milé youtubery, jako je Kovy, Shopaholic Nicol, Lukefry či Velkej kápo. Ale i když u nich mám odběr, jejich videa už nesleduju tolik, co dřív. Tak nějak se už dívám na videa jen zahraničních youtuberů; Smosh, Pewdiepie, Markiplier, Jacksepticeye, a mnoho dalších. Tam se tyhle "hádky" většinou neřeší, nebo já to tam zatím nepostřehla. Je to způsobený podle mě tím, že naše CZ/SK YT je děsně malý a každý se tu zná s každým.
Bohužel, lidi nejspíš budou pořád sledovat tyhle "YT války" raději, než například Markipliera. To je neuvěřitelně sympatický člověk. Sice ho neodebírám tak dlouho - cca necelý rok - ale na internetu jsem už četla, co třeba řekl (nwm jak jinak to vyjádřit XD) za "citáty" a... tý jo, ty věci, co řekl jsou tak... nádherný. Dojemný. Prostě...
A nedávno dělal video, kde děkoval za 15M odběratelů. Říkal tam, jak strašně si to nezaslouží a skoro se dojetím rozbrečel. To bylo prostě.. AWWWW.
A stejně tak Jacksepticeye.
Na zahraniční youtubery nikdo našich nemá, ať si říká kdo co chce. Naopak, myslím, že někteří naši se chovají děsně arogantně. Nevím, zda to víš, ale Carrie Kirsten nedávno zveřejnila na Instagramu fotku s popisem: "Nikdy nesuďte nikoho podle toho, jak se obléká, nikdy nevíte, kolik má na kontě. Viz já a Andy." nebo tak nějak. Nevím, ale zrovna ona - dle tohoto vyjádření, neznám jí ve skutečnosti, jen vysvětluji, jak na mě působí ve videích a takhle na internetu - jako neuvěřitelně povrchní holka. Nebo Stejk; nedávno jsem se dozvěděla, že na Geekcampu s ještě jednou zaměstnankyní pomlouval mojí kamarádku.

CaliopeiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Caliopeia: POKRAČOVÁNÍ: Bohužel u těch zahraničních youtuberů je zase nevýhoda, že je velmi malá šance, že je potkáš. Tady v ČR je často nějaká akce, ale kdy se koná nějaká akce v Evropě, kde jsou i tihle?
Díkybohu, příští rok je někdy v květnu Vidcon v Amsterdamu, kam, doufám, moji oblíbenci půjdou. Já mám to štěstí, že rodiče mi tam dovolí jít. Pokud jsi to dočetla až sem, gratuluji. =D

CaliopeiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.