Sue Dressup 3
Hra - Sue Dressup 3
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Choco Romance Today
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
The Jump Game
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oblékni štěňátko
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Pop'em Up
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Scrabble Sprint
Hra - Scrabble Sprint
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Mastermind
Hra - Mastermind
Video se načítá
Virtual Pet Game
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
 

Zábava,tajemství a zajímavosti

VÍLY

Každý si vílu představuje jinak. Původ víly ve víly není zcela jasný. Každý si myslí něco jiného. A tak vám tady teď napíšu pár druhů víl a něco o nich smajl


Horské víly,

jsou velmi krásné. Oblékají se do jinovatky a modrých a růžových stínů. Bydlí vysoko v horách, kam se nikdo nedostane. Horské víly osévají horská úbočí květinami, hrají si s kamzíky, zastavují laviny a dohlížejí na pastýře a jejich stáda.


Větrné víly,

se starají o to, aby byl vítr. Jsou trochu plaché a lidé je příliš nezajímají. Mají schopnost splynout s větrem. Tyto víly bývají oblečeny v lehkých šatech, které jsou buď šedé, bílé a nebo nebesky modré. Na rukou jim povlávají lehké šátky. Vlasy nosí divoce rozpuštěné, které nechávají vlát ve větru. Větrné víly si rády pohrávají s větrem na podzim.


Květinové víly

,jsou krásné, křehké a jemné. Přesně jako květinky. Tyto víly se starají o květiny a podobné rostliny. Bydlí v květech. Mají schopnost vzít na sebe podobu nějaké květiny. Mohou mít křídla, ale nemusí. Květinové víly jsou velmi hravé a veselé. Velice rády se starají o rostliny a květinky. Přes zimu tyto víly spí až do jara. Pokud se nestihnout ukrýt před zimním mrazem - umrznou. 


Mořské víly

,na rozdíl od mořských pan mají nohy a jsou to hmotné bytosti. Rády navazují kontakt s lidmi. Hrají si ve vlnách a v proudech, ovšem až potom co se postarají o určitou část moře. Jsou velmi jemné jako mořská pěna a dokáží splynout s vodou, rychle zmizet a zase se objevit. Mají velkou moc.


Víla smrti

tyto víly jsou víly přinášející smrt. Žijí převážně na pustých místech, jejich vlasy jsou temně černé stejně jako jejich oči. Nejraději se procházejí při měsíčním svitu.


Vodní víly 

Vodní víly jsou k nalezení v řekách, rybnících, potocích, jezerech a vodních tůních. Pečlivě se starají o průzračnost vody, její čistotu a chlad. Vodní víly jsou velmi křehké a krásné bytosti.

Jarní víly 

,jsou nejmilejší ze všech víl ročních období. Jarní víly jsou hravé a veselé. Starají se jak jinak o jarní přírodu, probouzejí rostliny a zvířata ze zimního spánku. Ze všech víl ročních období jsou nejpracovitější, jak jinak milují drahé kameny. Jarní víly se probouzejí s prvním jarním dnem. Přes zimu, kdy většinou spí nabírají novou energii.


Letní víly 

,bývají velice milé a bezstarostné. Starají se o letní přírodu. Většinou jsou to blondýnky s opálenou pletí. Mají mandlové oči v jemně pomněnkové, tyrkysové nebo zelené barvy. Chodí v šatech z jemného hedvábí, nebo úplně nahé.


Podzimní víly 

,jsou velmi moudré, spíše vážné. Některé žijí samotářsky. Starají se o podzimní přírodu a hlídají stromy, aby shodily všechno listí a aby se všechno uložilo k zimnímu spánku. 


Zimní víly 

,jsou samotářské, trochu arogantní a někdy i chladné. Hlídají zimní klid a starají se o přírodu v zimě. Po celou dobu své vlády prochází ledovou krajinou a tančí mezi padajícími vločkami.


Tady jsou obrázky víl

Horská víla:

Větrná víla:

Květinová víla:

Mořská víla:


Víla smrti:

Vodní víla:

Jarní víla:

Letní víla:


Podzimní víla:

Zimní víla:


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.