Zábava,tajemství a zajímavosti

NEJŠÍLENĚJŠÍ SPORTY (2. ČÁST)

Vítejte, vítejte :D. Můj článek o nejšílenějších sportech se vám líbil a proto jsem udělala druhý díl. A mám na vás otázku. Jaký článek o nejšílenějších věcech byste chtěli udělat? 


Nejšílenější účesy.


Nejšílenější restaurace


Nejšílenější diety.


Nejšílenější povolání.


Chtěla bych udělat článek, o nejšílenějších věcech, který by se vám líbil. Samozřejmě udělám všechny, ale pořadí záleží na vás. :)


A teď přejdeme k nejšílenějším sportům :).


 Nošení manželek

S vlastní ženou na zádech či přehozenou přes rameno se pachtí hlubokým pískem, brodí přes vodu a přelézají živé ploty. Proč? Na vítěze čeká v cíli zajímavá odměna – váha jeho manželky v pivu. 
Závodníci tak často stojí před dilematem – je lepší mít lehčí ženu a tím pádem nést méně kilogramů, nebo mít těžší manželku a vyhrát víc piva? Na světě neexistuje mnoho tvrdších oříšků k rozlousknutí… :D


Střelba dýněmi

Báječný sport pro zahrádkáře. Vypěstujete si dýni, sestrojíte obří katapult a jdete závodit. Soutěží se v délce dostřelu a v přesnosti střelby tykví na cíl. Každý rok se koná první listopadový týden mistrovství světa v Sussex County v americkém státě Delaware. Světový rekord v délce doletu činí víc než půl druhého kilometru.


Olympiáda v bahně


Pokud vám nevadí, že se „trochu“ umažete od bláta, pak si nenechte ujít „Bahenní olympiádu“, která se pravidelně konává v ústí řeky Labe v německém Hamburku. Na programu je řada disciplín, takže si můžete vybrat jednu nebo se zapojit hned do několika soutěží, které zahrnují například házenou, fotbal, volejbal, štafetový běh nebo přetahovanou lanem.


Hod tuňákem

Každoročně se v hodu tuňákem závodí na festivalu Tunarama v australském Port Lincolnu. Soutěžit mohou muži i ženy starší šestnácti let.


Jak se vám článek líbil? :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.