Drake And The Wizards
Hra - Drake And The Wizards
Video se načítá
 

Zábava :-) :-D

Silvestr - Víc než nejvíc :D

Ahojky,

Dnes tu je poslední článek tohoto roku a bude pojednávat o Silvestru ;)! Pár otázek z Tagu, líčení, vlasy, outfit, poradím nějaké zábavné pořady ;). Možná toho bude ještě víc ;), takže pokud tě něco zajímá, čti dál ;).


1. Něco málo z otázek ;)

Jak slavíte silvestr?

Koukáme celý den na televizi, jíme jídlo, povětšinou jednohubky, chlebíčky, sledujem, teda spíš já, z okna zábavní pyrotechniku, občas kouknu na nějaké Silvestrovské video, koukáme na takové ty estrády z konce 70. let (Miluju staré české osobnosti!) a o půlnoci si dáme přípitek a unaveni padneme do postelí :D


Máte nějakou tradici na silvestra?

Neohluchnout, když se o půlnoci všichni nahrnou ven pouštět rachejtle ;):D. Ale jako asi takhle: Na Silvestra u nás prostě v TV jede Bohouš, Lotrando a Zubejda, před Silvestrem teda ty starý estrády a na Silvestra teda ještě Silvestr svobodného pána :D


Jak by jsi seřadila svátky od oblíbených po méně oblíbené? (Silvestr, svátek, narozeniny, vánoce, velikonoce)

1. Vánoce

2. Narozeniny

3. Svátek

4. Silvestr

5. Velikonoce


2. Silvestrovské vtipy

Po novoročních oslavách se před hospodou probouzí chlápek a je viditelně zmatený:
„Ty vogo, 2011?! Já jsem prochlastal celej rok?!”


Dva šestnáctiletí se baví po silvestrovské noci: „Dědeček měl pravdu, když mi říkal, že do toho klubu nemám chodit, že tam jsou věci, které bych neměl vidět.”
„Prosím tě, a co jsi tam viděl?”
„Dědečka.”


Po bouřlivé silvestrovské noci si to šněruje auto od chodníku k chodníku. Zaregistrovala to hlídka policie a snaží se vozidlo zastavit. Řidič stavěného auta se podívá shovívavě na spolujezdce: „Hele, dnes uděláme výjimku, vezmeme je!”


Po bouřlivé silvestrovské noci si to šněruje auto od chodníku k chodníku. Zaregistrovala to hlídka policie a snaží se vozidlo zastavit. Řidič stavěného auta se podívá shovívavě na spolujezdce: „Hele, dnes uděláme výjimku, vezmeme je!”


Paní v trafice: „Chtěla bych manželovi udělat na Silvestra radost, koupila bych mu krabičku dobrých cigaret, nebo mám koupit něco jiného, z čeho bude mít větší radost?”
„V tom případě mu kupte celý karton!”


Ráno na Silvestra říká nezaměstnaný radostně svému známému: „Dnes večer budu vyvádět, ó jo joj!”
„Jak můžeš vyvádět, když nemáš ani vindru?”
„Ty mi nerozumíš, já dostal na dnes večer práci - budu vyvádět ožralé z baru!”


Trochu černý humor!
Říká vězeň spoluvězni: „Přeji ti šťastný nový rok!”
„Ale vždyť je už únor!”
„Slyšel jsem, že ti rok přidali!”


„Každý rok k nám na Silvestra chodí tchyně, ale letos asi uděláme konečně výjimku!”
„Jakou?”
„Pustíme ji dovnitř!”


No, já myslím, že je nejvyšší čas, abych opustila vtipy :D, a přesunula se na jinou kategorii, kterou budou:


3. Silvestrovské nealko drinky

Předpokládám, že jsme všichni, nebo většina nezletilých a tak zde bude jen nealko :D...na netu jsem našla pár tipů, které mě osobně přijdou fajn, tak jdeme na to!

Mango koktejl

3 cl limetové šťávy, 1 mango, 3 jahody

V mixéru rozmixujte oloupané a na kousky nakrájené mango, odstopkované a pokrájené jahody s drceným ledem a limetovou šťávou do hladka. V obchodě vybírejte raději mango měkké s pevnou slupkou a sladkou vůní ;)

Baby Colada

10 cl ananasového džusu s dužinou, 5 cl kokosové šťávy či džusu, 1 cl smetany (12%)

Na pět kostek ledu v shakeru nalijte džus, šťávu a smetanu a pořádně promíchejte - zhruba jednu minutu. Do vychlazené sklenice vsypte pár kostek ledu, přes sítko vlijte koktejl a můžete ho ozdobit kouskem ananasu ;)


Teď budu vypadat jako zaprodaná sviňka, tak to přejmenuju :D

Matonkaaa :D

12 cl minerálky, 5 cl ananasového džusu, 3 cl jahodového pyré, 2 cl pomerančového sirupu, 1 cl vanilkového sirupu

Všechny suroviny vlijte do shakeru, zasypte pár kostkami ledu a protřepte.


Rákosníček

1 kiwi, 1 lžička třtinového cukru, 1 cl citronové šťávy, 1 cl grepové šťávy, sprite na dolití

Kiwi oloupejte, nakrájejte na kostičky, vložte do sklenice, přisypte cukr a drtítkem rozmačkejte na jemno. Přidejte 3-4 kostky ledu, zakápněte citronovou a grapefruitovou šťávou a dolijte spritem.


Opustíme drinky a jdem na jídlo :D


4. Ňaminky

Chlebíčky - Na plátky bílé veky mažeme pomazánku a zdobíme uzeninou, sýrem, rybičkami, kolečky vajec a plátky okurek, kapie nebo připravíme pomazánku :)

Jednohubky - na drobná kolečka nakrájená z veky namažeme nějakou pomazánku - česnekovou, máslo..cokoliv. Položíme na ni šunku, sýry či nějakou zeleninu a zabodneme párátko. Dobrou chuť!

V tomto videu najdeš další tipy na jídlo ;), ale ten poslední nezkoušej! :D



5. Líčení

Je to v celku individuální krok, který můžeš úplně vynechat, protože přirozenost se vždy cení ;). Ale pokud chceš, tak tu najdeš velmi výrazné líčení ;). Záleží na tobě, jestli tě zaujme ;)





6. Outifty

Taktéž individuální. Jestli zůstáváš doma, tak možná zůstaneš v teplácích, ale pokud se chystáš na nějaký večírek, tak mám pár tipů z mé hlavy ;)






7. Vlasy

Na večírku se tancuje, baví se a proto je podle mě nejlepší volba nějaký cop či drdol, ale samozřejmě záleží na tobě a tvém stylu ;). Proto zde dávám jen několik tipů ;)



Nebo rybí cop ;)


Anebo krásný hippie účes



8. Veškerý program a provedení je jen na tobě, proto se tohoto článku nemuš držet úplně doslova a ber ho jen jako inspiraci ;)

Doufám, že se vám můj poslední článek v tomto roce líbil a pokud ano, dejte plusko nebo komentář, protože za to jsem nejvíce vděčná ;). Doufám, že se mnou zůstanete i v roce 2017 a můj blog se bude dál vyvíjet ;). Přeju krásný Silvestr, pokud budete pracovat s pyrotechnikou, tak opatrně a neochlastejte se :D...Do nového roku přeju spoustu nových zážitků a hodně zdraví ;)

Lis



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.