Barbie Lolita Doll Creator
Hra - Barbie Lolita Doll Creator
Video se načítá
Little Alchemy
Hra - Little Alchemy
Video se načítá
Madpet Skateboader 2
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Fashion Model Makeover
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Sue Dressup 3
Hra - Sue Dressup 3
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Choco Romance Today
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
The Jump Game
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oblékni štěňátko
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Pop'em Up
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Scrabble Sprint
Hra - Scrabble Sprint
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Mastermind
Hra - Mastermind
Video se načítá
Virtual Pet Game
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

Škola mně jednou zabije..

Rybízový džus !

Ano, vím, nemusíte mi to psát do komentářů. Dlouho jsme tu  vůbec nebyla, a články jsem vydávat nemohla. Omlouvám se všem kteří klikli na to dokonalé tlačítko s hvězdičkou, nebo všem které mé články zajímají. Dneska jsme se to zaprvé rozhodla vysvětlit a za druhé vydat jeden další normální článek. A to s Kiyashi na kafe. Moc lidem se to sice nelíbí a nebaví je to, ale mně už na otázky odpovědělo dost dívek, takže je přece do toho článku dát musím. A možná že se mi i poštěstí, a najdu si čas udělat normální článek, na který jste zvyklí a baví vás. :) Nechci abyste to barli jako výmluvy proč nepíšu články které stejně nikoho nzejímají, já jen chci všechno objasnit. I když můj blog stejně nikdo nečte.. :D


1. Kamarádka

U tohodle si asi budete říkat " To je dost chabá výmluva.. ", ale tady jde o něco jiného. Mezitím co jsem měla plnou hlavu blogu, snažila se vymýšlet nové články a podobně, jsem dost zanedbávala kamarádství s jednou úžasnou holkou. A protože jsem si to konečně uvědomila, snažila jsme se to napravit. Pozvala jsme ji na návštěvu, šly jsme spolu ven a já se jí začala více věnovat.


2. Škola

Věřím že u tohodle si zas budete říkat : " To je tak ohraná výmluva.. ", ale já to myslím smrtelně vážně. Mezitím co jsme se zajímala hlavně o blog, jsme se nestíhala vůbec učit. Takže je tu výsledek - chybí mi toho hodně, co musím jen za tenhle víkend zvládnout udělat.. :D


3. Rodina

Ano, rodinu má skoro každý a ta by se zanedbávat rozhodně neměla. Zvláště, když hodiny prosedíte před prázdným článkem, a snažíte se vymyslet článek. A pak dva týdny slibujete mladšímu bráškovi všechno možné a pak je smutný když to neslíbíte. A tak jsme se rozhodla se víc věnovat i rodině.


Říkáte si " Jenom tři důvody ?!" ? Možná s evám to zdá jako málo, ale věřte, že když se věnujete kamarádkám, z toho jedna na mně začínala být naštvaná a druhá byla smutná že se věnuju jedné a jí ne, věnujete se rodině a snažíte se pohnout i ve škole abyste nepropadli z Ájiny, tak na vaše záliby není vůbec čas, o internetu a blogu ani nemluvě.. proto se omlouvám za nudnost a zbytečnost krátkého článku, loučí se s vámi neznámá a neoblíbená blogerka..


Sayonara ! Kiyashi



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.