Nail Studio Custom Mix
Hra - Nail Studio Custom Mix
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Kiss My Dream Boy
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Monkey Go Happy 5
Hra - Monkey Go Happy 5
Video se načítá
 

WorldByLucy

PŘÍBĚH - 2.

BOOOM ! A je tady pokračování mého příběhu...

,,Tak na co půjdem Maikíí?" Provokuje Emily. Všichni přestali přemýšlet nad filmem, na který by chtěli a upřeně civí na Emily s takovým tím pohledem: Jako vážně?
Pohled Luzzi se změnil v naštvaný pohled, protože Emily ví, že Maika Luzzi miluje a že s ním chodí. ,,Emily, Dost! To stačí." Zlobí se Tara. Tara moc dobře ví o co tady kráčí a proto se to snaží zastavit, aby Emily kolem oka neměla monokl nebo hůř. Maik konečně pevně rozhodnut řekne:,,Tak půjdem na Marťana!" Všichni souhlasí také kvůli toho, aby holky daly pokoj.
V kině je zatím tma. Film totiž začíná až za 10 minut. Samozřejmě Emily chce sedět vedle Maika aby naštvala Luzzi. Ta si ho ovšem přitáhne k sobě a Emily nechce riskovat zranění. ,,Půjdu pro Colu."Upozorňuje Tara na svůj odchod. Když Tara odejde, Emily se nakloní k Charleemu a říká:,, Zajdi pro popcorn!" Charlee ví, že nemá cenu se s Emily hádat a tak vstává. Emily sleduje jak Charlee mizí ve dveřích. Okamžitě jak Charleemu zmizí za rohem pata Emily se hrne k Maikovi. ,,Jsem zvědavá, o čem ten film bude." Vnucuje se Emily. Luzzi jen sleduje, jak se to vyvrbí dál, dokud Emily neudělá něco, čeho bude do smrti litovat. Jasně tak hrozné to není, ale myslím, že bude mít rozbitý nos. Emily se elegantně natáhla a objala Maika. To už Luzzi nevydržela, postavila se, chytla Emily za ruku, zvedla ji a jednu ji vlepila zleva a druhou zprava. ,, Ještě jednou a udělám ti plastickou operaci obličeje, že tě vlastní máma nepozná!" Vyhrožuje Luzzi. Emily jen naštvaně kouká, ale souhlasí. Protože kdyby něco řekla, tak tu plastiku Luzzi brzo uskuteční. ,, Hele holky necháte už se?" Zlobí se Maik. Ale Luzzi má jiné řešení problému. Sedla si Maikovi na klín a políbila ho. Pak se jen s úšklebkem vítěze podívala na Emily a znovu Maika políbila. Maik pak byl konečně zticha. Do promítacího sálu najednou vletěl Charlee a následovně Tara. Tara sice viděla jak má Emily na tváři otisk ruky, ale radši to neřešila.

Tááák pokračování příště. Budu ráda za plus a do komentářů nebo do zpráv mi napište jak má příběh pokračovat, protože i ty můžeš ovlivnit děj.
Tak se měj a ČÁÁÁU…

Komentáře

Lucka cz(dívčí partička)

Ahoj, mohla by jsi to dělat delší, ale jak by to mělo pokračovat, no: Třeba by Maika přestalo bavit jak se Luzzi a Emili furt o něj hádají a tak by si našel nějakou hezčí třetí holku a pak by se Luzzi a Emili spolčili proti tý holce a byla by "dívčí válka" nebo tak něcosmajl

Lucka czTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.