Whovianka May

Umím předvídat budoucnost?

Pusťte si to k tomu.



Nedávno mi umřela babička, byla již dlouho v nemocnici. Zvláštní na tom je, že se mi 2 dny před její smrtí, zdálo o její smrti. Možná to byla náhoda, ale podobné věci se mi stávají často. Jsem zvláštní? Ano. Vím to a jsem s tím smířená. Zemřela den před předáváním pololetního vysvědčení. V ten samí den kdy umřela, onemocněl bratr. Viděla jsem jí naposledy na Vánoce. Bratr je, ale naštěstí zdráv. Smířila jsem se s její smrtí, stejně s tím nic už neudělám. Toto je pravda!!!

Díky za přečtení

Maky

Komentáře

makyzel(Knihy a Wattpad)

Chilli: Asi máš pravdu. A líto ti to být nemusí. Lidé umírají a s tím nic nenaděláme. Já věčně ve snech vidím umírat lidi, a poté se mi smrt blízkých snáší o trochu lépe.

makyzelTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

To je mi líto. Ale věřím ti. Mě se třeba třikrát po sobě stalo, že když jsme měli psát přepadovku, měla jsem takový pocit v břiše, který mám, když se bojím, takový úzkostný pocit.
Pak už se mi to ale nestalo.
Myslím, že tě podvědomí chtělo varovat.
Možná to ale ani nemusela být žádná záhada.
Protože já taky často vím, co se stane. Ale ne tak, že se mi to zjeví, ale já si všímám okolí, pozoruju přírodu, chování lidí,...
Podle toho poznám, co se za dané situace stane.
Třeba podle chování, výrazu ve tváři, stylu mluvení, chůze,... poznám, jaký člověk je a tím pádem vyhodnotím, co bude dělat. Tohle není magie ani nic podobného, tohle je instinkt. Všímám si okolí a vhodnocuji. Tohle mi ještě zbylo z doby, kdy lidstvo bylo ještě zvířaty.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.