Všetko možné! :D

TOP 5 záhadných fotografií

Aaaahoj!

Většina holek z předchozího TOP 5, co bylo vlastně v názvu TOP 6 protože jsem se spletla, napsalo do komentářú něco jako že o ty pluska žebrám. Tak ještě jednou, nežebrám! Chci vědět vaše názory... Pokud nechcete, tak mi ty pluska jednoduše nedávejte. Nenutím vás :) A teď k věci... Další TOP 5 bude o 5 nejzáhadnějších fotek. K nim bude i popis ty fotky, a co tam vlastně mělo být... Jdeme na too :3


1. Když si lidé procházeli záznamy vraždy Johna.F Kennedyho, všimli si záhadné ženy. Měla na sobě hnědý kabát a šátek na hlavě. Zdá se, že držela něco co se podobalo fotoaparátu. V záznamech se objevila několikrát a dokonce zůstala v místě vraždy, zatím co ostatní utekly.    

2. Duch Freddyho Jacksona - Na téhle fotografii je pár lidí ze 1. světové války. Na fotografii je navíc zachycen obličej ducha... Vidíte to taky?!

Říká se, že je to obličej Freddyho Jacksona, letadlového mechanika, který byl dva dny předtím nešťastně zabit vrtulí letadla. Měl pohřeb právě v ten den, kdy pořídili tuhle fotografii. Členové letky poznávají Jacksona, který i přes svou smrt se chtěl zvěčnit na fotografii. 

3. Jim T. udělal své 5-leté dceři 3 fotografie, když byly na výletě v Burgh Marshi ( město obklopené močálem ). Jim tvrdí, že jediný další lidé byly v močálu pár starších dam a ty seděly v autě na další straně močálu. V dopise do novin Daily Mail v roce 2002 Jim uvedl : ,,Udělal jsem své dceři fotografie a byl jsem v šoku, když jsem uviděl v pozadí kozmonauta." Analytik z této firmy potvrdil, že fotka je originál. 

4. Mořská příšera z Hookova ostrova : Nevíme co to je, nikde na internetu toto stvoření není...

5. Duch : Člověk chtěl vytvořit elegantní fotografii v zámku, ale na záznamech fotografií uviděl nějaký zvířený prach, připomínající ducha. Po chvíli zjistil, že to je duch. Po dni tam byly slyšet dokonce i kroky. I když tam nikdo nebydlel a každý se bál tam vkročit. 

Tak, doufám, že se vám to líbilo ;) Do komentářú napište, zda chcete pokračování, tak čáu! :) 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.