Všetko možné! :D

TOP 3 nadprirodzených bytostí, ktoré existovali

Aaaaahoj!

Určite ste, keď ste boli malé, poznali nejaké nadprirodzené bytosti, napr. Jednorožec. Teraz vám však ukážem naozajstné bytosti!


3. JEDNOROŽEC

Je 88% šanca, že to je pravdivé. Našla som to na wikipédii v roku 2014. (Napísala som si to na papier :D) Tento článok už bol zmazaný. V Poľsku bol v roku 1984 nájdený kôň s rohom na čele. Kôň ale po styku s človekom okamžite odbehol preč. Viac o ňom nepočuli. Fotografie som bohužiaľ niekde v složkách stratila, tak sem dám nejaký pekný obrázok :)

 


2. MORSKÁ PANNA

Ešte na začiatku 19. storočia tento fenomén medzi ľuďmi prímorských miest pretrvával, pretože viacerí ľudia videli morské panny sedieť na skalách pri pláži alebo pobrežiach. Všetko to však boli len ústne svedectvá tých, ktorí ich naozaj videli. Ostatní ľudia chceli nejaký dôkaz, pretože historkám len niekto veril. Na internete som našla k tomuto textu aj fotografiu... 


1. VÍLY

Šestnásťročná Elsie Wright a jej desaťročná sesternica Frances počas letných prázdnin roku 1917 vyfotografovali v údolí dedinky Cottingley víly. Urobili tak preto, lebo ich rodičia im neverili, že sa na lúke hrávajú práve s rozprávkovými vílami. Elsie si kvôli dôkazu požičiava od svojho otca fotoaparát, aby to dospelým dosvedčila. A skutočne, keď otec Elsie - Arthur Wright snímku vyvoláva, zostáva prekvapený.


Čo myslíte? Je to pravda, alebo naopak, nezmysel? Dajte mi vedieť do komentov! Taktiež váš osobný názor. Tak čawes :3

Komentáře

zuzikovarova(Amazing Girls)

no já nevím ,ale ten jednorožec je asi nejpřesvědčivější škoda ,že neexistují takové víly jako winx :( ale není to na 100% jisté ale na 99,9 % anosmajlsmajl

Edit 13:31: a možná i na těch sto procent protořže to není reálně možné

Edit 13:32: a uděláš další díl prosím! ,ale ne třeba upírya ty strašidelné

zuzikovarovaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

delaja

Oni prej nějaký vědci řekli, že je tu možnost, že mořský panny jsou. A pokud ano, tak prej nemají vlasy.

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

delaja

Lila_LP: Wow. Je to celkem děsivý... A od teď se bojím, že mě v moři sní mořská panna. Nebo mořský pán (?)smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.