Všetko možné! :D

TOP 10 nejčastějších lží

KONNICHIWA! ;3

Myslím, že každý z nás už alespoň jednou zalhal. I když to jsou takové ty malinké lži, které nikomu nevadí - pořád to jsou lži. Ukážeme si tedy ty nejčastější lži v každodenním životě. Některé z nich jsou faaakt hodně depresivní nebo smutné, ale smutnější je, že je lidi pořád říkají...

Ale co, jednou za čas musí být nějaký ten depresivní článek! :)



1. Mám se dobře

Jo, jako když se někdo zeptá: „Jak se máš?“ a ty řekneš „dobře,“ i když se máš fakt na pytel, nebo tak něco. Tohle je opravdu běžné.


2. Nelžu!

Pokud jste to řekli, lžete jenom sám sobě. Každý z nás lhal alespoň jednou v životě. Někdy dokonce více krát než si dokážeme představit. Ano všichni jsme lhali, přiznejme si to.


3. Neboj, to bude v pořádku!

Řeknete to i když víte, že se všechno jen zhorší...


4. Promiň, zapomněl/a jsem!

Skoro nikdy nezapomínám, ale tohle jsem řekla už mnohokrát. Když někomu například nechcete vrátit peníze nebo tak něco, tak jednoduše zalžete takovýmhle způsobem. 


5. To jsem nikdy neřekl/a!

Buď jsme na to zapomněli a uvědomil si to později, a nechtěli jsme si to přiznat z nějakého hloupého důvodu, nebo řekneme ,,Nemáte žádné důkazy, takže jsem nevinný.''


6. Já to neudělal/a!

Někdy to řekneme ještě před tím, než nás z toho někdo obviní, takže se prozradíme.


7. Nevím 

Věc co říct, když jste líní někomu něco vysvětlit.


8. Nejsi tlustá

Jojo, klasika, když krutou pravdu nechceme někomu říct do očí.


9. Co? 

Říkáš, i když jsi slyšel/a, co řekl/a.


10. Budeme kamarádi navždy!

Heh, tak to je jedna z těch mnoha lží, které nevíte, že jsou lež, ale zjistíte to až později v životě. To je důvod, proč nevěřím lidem! 



Tak co, kolik z nich jste už aspoň 1 řekli? Líbil se vám článek? Chcete další depresivní články? Napište mi! Díky, že jste se na tento článek podívali! :)

SAYONARA! 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.