Všetko možné! :D

Čtu denník mé sestry?!

Aaaaahoj!

Článek Čtu denník z dětství se vám strašně líbil, a jak už jsem slíbila, dnes přečtu mé sestry :D Opět tam byly chyby tak jsem vám to opravila. Pokud nějakou najdete, nezlobte se :D Tak jo, a já myslím, že mohu jít na to! :D Jo, a sestra je teď ve víkendovém pobytu ze školy, to je ještě lepší. A výhodnější. Ale pro mě! :D Tak...


1. Ach, dnes nebyl dobrý den!

Moje názory na kamarádky : Anna. Nejdříve je dobrá, ale pak jí někdo naštve je protivná, hnusná a má chuť jít žalovat. Proto jí nemám ráda! Sára : Stále šéfuje. Proto jí nenávidím. Její nejlepší kámoška je Ema. A ''trošilinku'' jí nemám taky ráda. Ona je malá, roztomilá, proto se s ní všichni hrají. Ach, ta čarodějnice! Tamara : Je má nejlepší kámoška! A taky nemá ráda Emu a Sáru. Annu nemúže vystát!  Má ráda králíky a srnky. Její oblíbené jídlo jsou hranolky.


2. Něco jsem si uvědomila!

Dnes jsem zjistila, že i když dost často poslouchám písničky stažené do mobilu, nejsou mé oblíbené. A proč? To proto, že jsem si dnes pustila jednu, teda dvě písničky. Ledové království - Umět mít rád, Elsa and Jack - Frost.  Byly to moc hezký písničky. Zamilovala jsem si je.  A když tohle někdo čte, tak to není na smích. Taky jsem pochopila, že chci být Čech! Nevím proč, ale asi to je tou první písničkou. Češi jsou roztomilý. Tamara, pokud to čteš, prosím, nesměj se. Mě to nepřijde vtipný.


A stop! Tahle část její denníku mě zaujala asi nejvíce, protože to je o mě :D Tím to zakončíme :)


3. Moje sestra je tak hrozná!

Tohle je vážný článek!! Sestra mi udělala něco hrozného. Ukradla mi mobil. Už se s ní nebudu bavit! Někdy je tak hrozná! A ukradnu jí peníze. To jí naučí! A už jsem to řekla mámě a ta jí zbila. Ale mě pak taky protože jsem na ní nadávala a bila jí. Ale to ona si začala! Pak po mě vřískala. Je otrasná! Ale i když je někdy nesnesitelná, mám jí ráda.


To je vše. Doufám, že se vám to líbilo :D A to nebylo vše, má ještě 3 denníky (nevím na co xD) Tak je mohu přečíst v dalším díle :D Ale jen pokud se to bude líbit :) Ok. Tak čááu! :D PS: Nevím, co z toho budu mít, protože jsem jen prokázala celému HPD.cz že jsem hrozná sestra. Nevadí :DD  Tak čááu! :D

 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.