Všetko možné! :D

10 způsobů, jak být oblíbenější

Aaaaaahoj!

Taky se vám stáva, že všichni vás považují za nepodstatnou? Tohle se musí změnit! Tak jsem si připravila 10 způsobů, jak být oblíbenější! :) Doufám, že se bude líbit :)


1. Buďte veselí 


Lidé, kteří jsou oblíbení se smějí v momentech, kdy není důvod se smát. Oni jsou ti, kteří vědí že radost nepřihází z vnějších okolnosti, ale z toho co je uvnitř ( ve vás samotných). Úsměv vás udrží oblíbenějšími. Navíc nestojí to žádné peníze a jen a pouze to zlepší vaši náladu a vnitřní klid a vyrovnanost.


2. Buďte pozitivní 


Tohle to je naprosto základní věc jak se stát oblíbeným. Vždycky mluvte pozitivně a vaše fráze ne to nepůjde, není to možné vyměňte za jo dá se to udělat, když se tohle a tohle podaří určitě to vyjde. Už nikoho nedemotivujte, ale raději je povzbuzujte.


3. Mluvte pravdu 


Může být oblíbený člověk, který Vám lže? Myslím, že né.Může být oblíbený člověk, který řekne, že to nebo ono udělá a skutek utek? Ne ten se oblíbeným vážně nikdy nestane. Buďte ke svým kamarádům realisté, neslibujte nemožné, buďte raději realisté a pomozte jim s tím, co skutečně zvládnete. Nikdy nikomu nedávejte falešné naděje.


4. Upřímně se o druhé zajímejte 


Chcete se zajímat o ostatní? První věci, kterou musíte bezesporu udělat je pamatovat si jejich jména a také je často používat. Nikdo nemá rád, když lidi oslovujete zájmeny nebo příjmení. Když už s člověkem mluvíte snažte se o konverzaci, ve které se vy budete hlavně ptát a poslouchat.


5. Buďte empatičtí 


Snažte se soucítit s jejich pocity. Rozhodně jim nevnucujte svoje názory, to lidé nemají rádi. I kdyby jste někoho chtěli přesvědčit rozhodně mu nevnucujte svoje názore, spíše se snažte, aby k těm názorům člověk došel sám. To uděláte tak, že ho tam navedete vhodnými otázkami.


6. Snažte se být zajímaví 


Oblíbení lidé většinou něčím vynikají. Začněte sportovat, hrát na hudební nástroj, nebo číst zajímavé knížky. Zajímavých činnosti je stovka. Jen prosím neseďte při počítači a nedělejte vůbec nic. Tím si oblíbenost nezískáte.


7. Buďte vždy v klidu 


Pamatujte si stres je nakažlivý. A nikdo kolem sebe nechce mít lidi s nakažlivou nemocí. Proto buďte raději kliďasové, kteří se z neúspěchu nesesypou. Ale spíše berou věci s nadhledem a rádi se poučí se svých chyb.


8. Štědrost 


Nabídněte se kamarádům, že jim pomůžete s učivem. Máte chipsy podělte se. Lidi mají raději štědré lidi nežli židy. Když lidem občas něco nabídnete ať už je to čas, práce nebo kousek žvance určitě to ocení. Také občas lidem nabídněte jistou práci bez toho aniž byste očekávali odměnu.


9. Mějte sebevědomí 


Může být oblíbený člověk típek, který se bojí před lidmi promluvit pár slov? Nevím určitě jsou nějací nesebevědomí lidé oblíbení, ale moc jich není. Když píšu mějte sebevědomí nemyslím super sebevědomí, myslím zdravé sebevědomí. Žádné machrování a povyšování se nad druhými. Lidé ocení zdravé sebevědomí, díky tomu ve Vás uvidí vzor toho kým by chtěli být (člověk s normální zdravým sebevědomím).


10. Neskáčte druhým do řeči

Tohle nenávidí myslím každý... Například někdo vypráví příhodu z dětství, v polovině mluvení ho překřikněte : ,,A já taky...!'' A on zapomene, co chtěl... Proto dobrá rada do života : Všechny nechejte domluvit, teprve pak začněte své.


Doufám, že pomůže :) Tak čawes :3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.