Your Love Test
Hra - Your Love Test
Video se načítá
Nerdy Girl Makeover
Hra - Nerdy Girl Makeover
Video se načítá
Barbie Haircuts Creator
Hra - Barbie Haircuts Creator
Video se načítá
Bustabrain 2
Hra - Bustabrain 2
Video se načítá
Rachels Kitchen Grandprix Cake
Hra - Rachels Kitchen Grandprix Cake
Video se načítá
Magazine Styler
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Všední den
Hra - Všední den
Video se načítá
Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
 

Všechno o všem

Reklamy

Ahoj, tento článek bych chtěla věnovat reklamám.Reklamám co vídáte pořád v televizi před filmama, seriálama a zprávama, ale také tu zazní o telefoních reklamách.  Rozdělím je na kategorie. Pokud se vám článek bude líbit dejte + pokud se vám nebude líbit tak dejte také + a jdeme na to!:D!

POLITICKÉ

Vždy když se začíná s volbami tak se zvedne nával reklam na kandidáty. A většinou to není moc inteligentní. Jako například Jana Fishera kandidáta na prezidenta.

        VLEZLÉ REKLAMY

Další a hodně časté reklamy jsou, že vám zazvoní telefon nebo vám někdo napíše mail a nabízí vám "výhodné" zboží. Když vám přijde mail je jednoduché ho prostě smazat, horší je když vám zazvoní telefón a zazní se nepříjemný hlas. Nebo naopak příjemný, aby vás donutil koupit zboží. Také si hovory nahrávají takže bych nebyla moc sprostá nebo bych neporušovala zákon.

HLOUPÉ+TRAPNÉ
Někteří lidé si neuvědomují jak stupidní, nelogické, trapné a nevím co dál jsou jejich reklamy. Někdy i bláznivé. Jako například reklama na alza.cz. Je to hodně provokující. 

DOPORUČOVÁNO ODBORNÍKY

Jsou reklamy hlavně se zubaři kdy zubaři doporučují svým parientům a ostatním lidem zubní pasty nebo jiné věci. Bohužel není to žádný nezaplacený dobrovolný profesionální zubař:(

POVEDENÉ NEBO VTIPNÉ

Musím uznat, že někdy se reklama opravdu povede až se jí musíte zasmát!:D Bývá to minimálně, ale někdy přece jenom. Jako například se podívejte na tuto....upřímě řečeno já se na ní musela koukat několikrát než sem se zbavila toho záchvatu smíchu:D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.