Všechno o všem

Můj vymyšlený mini horor-Metro

Ahoj minulí díl mini hororu měl celkem úspěch a psali jste ,že mám udělat další tak ho dělám. Vymyslela jsem si ho když jsem dnes jela metrem. XD. Jinak vám moc děkuji za všechna + a moc milé komentáře u minulého mini hororu Matka. ♥♥♥Díky!♥♥♥ Jinak doufám ,že se nezačnete bát jezdit metrem!:D Jinak je to vymyšlené!!!:) Píšu za Lily, nemyslete si ,že se jmenuji Lily a je mi 10!:DD

!!!Metro!!! 

Ano je to tak. Dnes poprvé jedu sama metrem. Trochu mám strach, je mi teprve 10.

"Nezapomeň vystoupit!" Upozorňovala mě máma odvedla do metra. 

"Jo, neboj tak čau!" Zavolala jsem na mámu a zamávala jí přes sklo. Metro se hnulo. Já si sedla vedle nějaké paní která byla už stará. Už to nebyla paní ,ale přímo babka.

"Ahoj Petre jak šie miáš? Řekla ta babka. Byla už tak stará a spletla si mě s nějakým Petrem. A asi si doma zapomněla zuby. Chtěla jsem jí odpovědět ,ale máma mi říkala ,že se nemám vybavovat s cizími a tak jsem řekla jen: Nejsem žádný Petr. Sedla jsem si jinam. Čekala jsem na svou stanici kde mám vystupovat. A jak sem tak čekala a čekala a čekala usnula jsem. Zbudila jsem se až když jsem uslyšela hlas. 

"Metro se zaseklo. Budeme to opravovat zhruba 20 minut. Prosím nevyvolávejte paniku!" Řekl nějaký hlas.

"Ale já spěchám!" Zaječela nějaká paní. "Budu si stěžovat! Mám schůzi!" Dodala ta paní. 

"Je to dobrý dokud nechcípneš!" Řekl nějaký puberťák. 

"Co si to dovoluješ ty jeden ******?!" Řekla ta paní. "Mamí co je chcípnout?" Zeptalo se malé dítě mámy.

"My umřeme?!" Zeptala jsem se. Už sem to prostě nevydržela a rozbrečela jsem se. Odpovědi jsem se nedočkala. Všichni se postupně začaly hádat a prát. Najednou někdo začal ječet. Všichni stichly. Nikdo nevěděl co se děje. Najednou se metro rozjelo. Ale strašně rychle. Až moc. Několik lidí upadlo. 

"Co se to děje?!" Zeptalo se pár lidí. Najednou se otevřeli dveře. Do metro vpadli zombie. Lidi ječeli. Všichni utekli až na jednoho pána. Najednou se předenou oběvil zombie. Nevěděla jsem co dělat. Zavřela jsem oči a najednou....jsem se probudila. Byl to jen sen.


Pokud se vám mini horor líbil dejte + a přidejte komentář. Díky a čau!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.