Všechno o všem

♠♣Nakupování a příprava do školy♣♠

DALŠÍ NUDNÝ ŠKOLNÍ ROK

Pro každé druhé dítě je škola nuda. Testy, otravní učitelé a spousty poviností které zaberou spoutu času který se dá využít nějak lépe jako například jít s kámoškama ven nebo se koukat na televizi. Místo toho nás čekají domácí úkoly a učení na testy. Někoho učení ,ale baví. Těší se na testy a až se něco nového dozví.(to já nejsem:D) Také jde o známky. Pro některé je jednička normální a pro někoho je tak vzácná ,že pro něho ani neekzistuje. (To je nejvíce pro ty co se neučí nebo sou jim známky ukradené, nebo mají nějakou poruchu) Někdy za to opravdu lidi nemůžou-např. stěhování, rodiné problémy, poruchy atd.
Někdy je toho učení ,ale opravdu moc. A to vždy záleží na učiteli.
Každopádně určitě to přežijem:DD Tak vám přeji hodně štěstí a pevné nervy!
                                          NAKUPOVÁNÍ
Nakupování je pro většinu zábava a nejlepší je když se nejedná o své peníze ,ale když je mají půjčené od rodičů nebo vyhráli nějakou soutěž nebo prostě něco. Také se to ,ale nesmí přehánět např. každý měsíc nové tužky. Je dobré si koupit na začátku školního roku něco kvalitního nebo dražšího a vydrží to déle než levňoulivnká nekvalitní věcička. Pokud si koupíte pořádnou kvalitní věc, může vám to vydržet klidně i několik let zato něco nekvalitního to může vydržet sotva měsíc. Mám dobré zkušenosti s výrobkami od Koh-i-noor. To opravdu doporučuji. 
Myslíš si ,že si připravená?
Myslíš si to? Máš nakoupené všechny věci? Připravená se potkat s některými kamarádkami které jsi neviděla celé dva měsíce? Pokud se pomalu by se to měla začít srovnávat-nechci strašit ,ale je tu poslední prázdninoví týden! Pokud teda nejsi vysokoškolačka. To máš ještě měšíc:DD. Ale to mě teprve čeká a myslím ,že tady většinu také. Já už se do školy celkem těším. Ne na testy a učitele ,ale na kamarádky. A co ty? Těšíš se? Napiš do komentářů a pokud se ti článek líbil tak dej + :) Díky a ahoj příště:)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.