Vše možné! :D

hrůzostrašné příběhy a povídky

Ahoj, napsala jsem další strašidelný příběh doufám že se vám bude líbit: 

Černá postava

Jednou jsme s kamarádkou Kájou jezdily po naší ulici na kolech.Pomalu nás to přestávalo bavit a tek mě Kája doprovodila domů.V tom jsme obě zahlédly na kopečku u kraje silnice černou postavu!Slunce už zapadávalo,ale my jsme viděly, jak postava drží v ruce nůž! Zpanikařily jsme a utíkaly k nám domů.Tam jsme se trošku uklidnily, ale jen do té doby, než musela jít Kája domů.Ta postava tam byla pořád. Dokonce se přesunula před náš dům!Náhle šel kolem našeho domu soused a to nás zachránilo, protože ta postava zmizela a Kája mohla jít v klidu domů.


Jednou byla jedna rodina se dvěma dětmi,a ty se museli odstěhovat do jedné staré chalupy v lese. Před němi tam bydlel starý myslivec, který zemřel. Ale museli se tam odstěhovat protože jejich tatínek měl poblíž novou práci. Jak tam dojeli šli si prohlédnout dům, ale však na půdu nesměli, a až si prohlédly dům tak šli spát. Děti spaly ve svém pokoji, a rodiče ve své ložnici. O  půlnoci však někdo zaklepal na dveře, rodiče se vzbudily a řekli si že to jenom třeba šiška spadla na střechu tak spaly dál. Ale pak znovu někdo zaklepal a přitom zakřičel!!!! A to už se vzbudily i děti a do rána už nikdo nespal. Ráno si řekli že v tomhle domě nemohou žít, a odstěhovaly se. Ale děti zajímalo co nebo kdo se skrýval na půdě.

Za deset let jak byli děti dospělé, se tam vrátily podívat se na půdu, jak tam vešli uviděly tři obvěšená ženská těla!!!!! To ten myslivec!!!! Myslivec je vždycky pozval na skleníčku,a pak je zabil!!!! Děti z hrůzou v očích utekli,a dodnes z toho nemohou spát!!!!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.