Venušiny kecy :3

Informačka P:

Takže...Zduř? Pardon, ale tento článek není a nebude vtipný. Slouží pouze k informování vás a Nat stejně ještě spí... (závist)


Proč dělám tuhle blbost, která nikoho nezajímá? Jednoduše. Věřím, že někteří čtenáři se tu najdou a třeba by je i zajímalo co a jak. Takže takhle, hodlám definitivně skončit s blogem. 

A proč? Prostě čas odešel na dlouhou túru a já ho jaksi nemůžu naleznout. Potom mám dost problémy v osobním životě a i když si možná myslíte, že jsem jenom jedna z těch šíleně bezstarostnejch holek, není tomu tak ani trochu. Nebudu tu tvrdit, jak je život na prd, protože osobně nesnáším sebelitování a vím, že víc jak polovina lidstva je na tom hůř než já. Abych vám to příbližila a vy mi dolů nepsali "Když o tom tady mluvíš, tak proč nám to nechceš říct?!?!?!" tak vám jen řeknu, že zjišťuji, že se pohybuji v okolí lidí se sklony zradit mě. Nic moc vážnýho. A pak se mi v životě odehrává velká změna. Takže, prosím, zachovejte trochu mé soukromí a nepište mi denně miliardu zpráv, co se mi stalo. Nelitujte mě, nestojím o to. 


No, přemýšlím i o odchodu z HPD, ale zatím tomu nechám volný průběh. Jako takový ukončení mý existence tady vyjde obří článek o mně, kde vám povím snad co nejvíc věcí nečekaně o mně. 

Všechno jednou končí. Žádný sladký konce nejsou.


IOU, Venus.


(Ano, je to ten dům z Radioactive od Pentatonix)

Komentáře

Anka B.VIP

Tvoje rozhodnutí plně chápu, i když mě mrzí, že jeden z nejlepších blogů na hpd končí.
Mno, kdyby sis někdy chtěla pokecat, tak můj Skype máš. Dokonce už si na něj i pamatuju heslo, heh.

Anka B.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Ani nevíš, jak ti rozumím. I když nechápu, proč tohle píšu, stejně je to jedno.
Založila jsem si Skype, tak třeba někdy zavolej. (na ten starý jsem zapomněla heslo.)

monstr haajTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Je to škoda. A nechtěla bys, když už, třeba jen přestat přidávat články, ale blog bys nechala, aby náhodný pocestný, který na něj narazí mohl na chvíli zahnat nudu?

RiveTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.