Mary Dream House Construction
Hra - Mary Dream House Construction
Video se načítá
Agar.io
Hra - Agar.io
Video se načítá
Douchebag's chick
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
Elisa Magic Ice Cream
Hra - Elisa Magic Ice Cream
Video se načítá
Betsy´s Crafts: Sand Painting
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Adam and Eve 2
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Barbie And Ellie Tennis Prep
Hra - Barbie And Ellie Tennis Prep
Video se načítá
 

valinka Blog

Super počteníčko - Horor školní výlet část 1.

Ahoj holky. :-)

 

Rozhodla jsem se, že dnes napíšu 1. část série hororu se jménem ŠKOLNÍ VÝLET.

 Ano, tentokrát bez seznámení s postavami, však vy charaktery postav, pochopíte během příběhu. :-)

 

Ale chci vás předem upozornit, nebude to nic extra. ( To jenom, abyste potom nebyly zklamané)  

 

 Taaaaaaak, jdeme na to :-)  :

 

 

ŠKOLNÍ VÝLET - Příjezd :

 

Ahoj ! Jmenuji se Barbora Rozmanitá a tohle je můj první zápis do tohodle deníčku, máma mi ho dala, abych si do něj zapisovala všechny zážitky z naší desetidenní školy v přírodě. Právě sedím autobuse vedle mých nejlepších kamarádek, Terezy, která je má IQ 1 000 000, Lucky, která je z celé naší školy nejbohatší modu prostě miluje, Aničky, která má sice 12 a my všichni 13, takže je z nás nejmladší ale rozhodně není nejslabší už od svých 5 let chodí do karate a je v tom prostě přebornice a taky vedle Eriky, která je spíš takový stydlín, neumí moc prosadit svůj názor, je spíš potichu a v klidu, ale jinak je to super holka. ( Jen tak pro pořádek, nesedíme všechny vedle sebe, v autobuse jsou 4 místa, takže sedíme všechny spíš naproti sobě, ano, je nás sice 5 ale my se vždycky nějak zmáčkne, abychom mohly být pohromadě :-) S Terkou, Luckou Ančou, Erikou ( a samozřejmě taky se mnou :-) děláme všechno spolu. Jsme prostě nejlepší kámošky. Už mi začíná být blbě, když sedím v autobuse a dívám se dolů, tak asi přestanu psát.  Tak ahoj, zas za chvíli, až do hotelu přijedeme.

 

 Tak, jsme tady, naštěstí můžou být pokoje po 5 takže můžeme být s holkama spolu, pěkně pohromadě. Ale to je jediné co mně teď těší, protože tenhle hotel, no, vlastně, to není ani hotel, to je HNUSBUSKADIBUS ! Tak říká můj malý bráška Mareček všemu, co mu přijde odporné. :-) Když jsme vešli do toho HNUSUBUSUKASIBUSU, tak jsem se divila, že na nás nespadl rám ze dveří ! Přivítali nás nějací holohlaví chlápci v pyžamu !! Na schodech byly odporné chuchvalce prachu a zábradlí bylo obslizlé neptejte se čím !! A když jsem otevřela dveře našeho pokoje, bylo tam 5 asi 100 let starých postelích ( večer se budu modlit, ať se to pode mnou nepropadne :-) záchod, z kterého lezli pavouci a pár odporně vypadajících skříněk. Ne, že bych byla nějaká věčně nafintěná Barbie ale tohle bylo moc, pro každou z nás. Paní učitelka chtěla dokonce i zavelet ať si sbalíme věci a jedeme domů, ale ti páni nám nechtěli dovolit odejít, že nám prej nevrátí peníze, to si naše třída nemohla dovolit, a tak jsme radši zůstali...

 

Tak, to je pro dnešek všechno. Já vím, že to teď nebylo moc strašidelné, ale nebojte se, příště už to bude strašidelnější.

 

Jestli se vám článek líbil, tak mi můžete napsat do komentářů, a jestli se vám  nelíbil, tak mi prosím napište, co bych mněla zlepšit.

 

Moc vám děkuju.

 

Zatím. :-)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.