Kingdom Rush Frontiers
Hra - Kingdom Rush Frontiers
Video se načítá
Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Skelita Calaveras Dress Up
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
 

valinka Blog

Povídky jsou bezva :-) 3 díl povídky

Ahoj holky.

Moc se omlouvám že jsem minulý týden nevydala ani jeden článek. Nemněla jsem moc času. Ale tento týden už bude všechno OK. A vážně doufám, že se nebudete zlobit. Tak, už nebudu zdržovat a můžete se začíst do 3 dílu povídky Super mega hustý. Tak se těšte.

 

Super mega hustý 3 díl

Alžběta byla dost naštvaná z matčiny a otcovy zprávy o přestěhování do malé vesničky Louh. A tak se zamknula do svého pokoje a půl hodiny tam řvala a rozbíjela různé drahé věci. Ale to rodiče nepřesvědčilo a tak za dvě hodiny už všichni seděli v autě a byli na cestě. Alžběta celou cestu s nikým nepromluvila a to bylo špatné znamení, rodiče se začali obávat, že Alžběta rozbije všechen nábytek v jejich novém domě. Až do Louhu dorazili a vybalili všechny věci, šel Kubíček ( Alžbětin mladší bráška ) ven a tam si našel dva nové kamarády ve stejném věku a s těma tam řádil jako hurikán. Alžbětina mamka Marcelka začala v novém domě uklízet, a Alžbětin taťka Jan šel krmit všechna zvířata která na farmě měli. A co dělala Alžběta ?? Pochopitelně, seděla a koukala do mobilu a zároveň do svého luxusního notebuku. Ale to dělala jen chvíli její mamka jí totiž zavolala ať jde pomoct taťkovi s krmením zvířat a pak ať se jde aspoň s někým seznámit. Alžběta nechtěla a tak začala řvát : NECHCI !!!!! NECHCI !!!!!!!! NECHCI !!!!!!! TOHLE JE HROZNÁ VESNICE A JÁ TAŤKOVI POMÁHAT NEJDU A NEJDU !!!!!!!!!!!!!! Ale její mamka si nedala říct. A tak Alžběta musela jít kydat hnuj a krmit zvířata. Alžběta nesnášela práci a tak tam padly snad všechny sprosté slova, co existují. Potom se šla projít a zároveň se seznámit s místní mládeží. A osud to zařídil tak, že se měla Alžběta seznámit z dvojicí holek, které jí měly naprosto změnit život.

 

A jak to nakonec dopadne ??????????? To zjistíte, když si počkáte na 4 pokračování této povídky, které vyjde tento týden. Tak se těšte. Jo a už si rozmýšlejte a pište nápady, jakou povídku byste chtěli. Ať vím o čem mám příště psát. Dík.

 

Tak ahoj. 

      

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.