valinka Blog

Povídky jsou bezva :-) 1. díl povídky

Ahoj holky.

Jelikož mi nikdo z vás nenapsal jaký článek by chtěl ( chtěla :-), tak jsem se rozhodla že napíšu povídku sama. Jen vás varuju někde jsem tam napsala blbosti které nejsou možné, takže to fakt není pravdivé.

Bude na dva díly které vyjdou do konce tohoto týdne. Tak, už nebude zdržovat a doufám že se vám příběh zalíbí. 

 

 Super mega hustý

Byla jednou jedna velká vila která stála v Lululanč ( v největším a nejhezčím městě České republiky) a v té vile bydlela holka která se jmenovala Alžběta. Alžběta mněla 15 let a ve vile bydlela se svým 4 letým bráchou také se svou 41 letou mamkou a 48 letým taťkou. Byli to nejbohatší lidé v celé České republice. A proto byla Alžběta moc namyšlená. Všechny ve škole kritizovala a pomlouvala. Mněla jen 2 kamarádky ve stejném věku které se jmenovaly Lucie a Pavlína. Vlastně, to nebyly její doopravdové kamarádky, brala je jako své služky ( i když služek mněla 12 byla to prostě praštěná holka :-) nosily jí tácek, dělaly za ni těžkou práci kterou musela vykonávat ve škole a dokonce jim i řekla, že jestli za ni nebudou dělat všechny věci do školy ( projekty, písemky a domácí úkoly) tak s nimi nebude dál kámošit. Nejraději chodila do nákupákú které byly postaveny jen pro ni a že jich teda bylo mněla jich 55. A když zrovna nebyla v nějakém nákupáku tak řvala na svého mladšího bratra nebo na služky. Mněla prostě bezstarostný život o kterém se ostatním holkám mohlo jen zdát. Ale jednou jí její život mněla změnit jedna šokující ( pro ni šokující) zpráva.

 

Jaká zpráva to byla ??? To se dozvíte, když si přečtete pokračování této povídky. A vím, že to teď nebylo Super mega hustý jak popisuje název, bylo to jen takové informační příští díl bude o mnohem víc Super mega hustý. Tak se těšte.

 Tak ahoj.   

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.