Unicoleen ♥️

Unicornia

Ahojte mojí milý prdíci, dnes to bude další díl mé minishow, posnažím se ji vydávat jednou za čas, jelikož mě tenhle tip článků dost baví. No, nebudu to už okecávat LETS GO!


                                                      Můj milý deníčku,

Takže, dneska si povíme o zakládání deníčků, jelikož bych vám moc ráda vyjádřila svůj názor na tyhle věcičky.


Plusy +

No, proti deníčkům nic nemám, je to hlavně dobře. Máte takového kamaráda, kterému se vždycky můžete svěřit. Já osobně jsem měla deníček v jedenácti. Moc ráda jsem si tam ať už vybila zlost, přečetla mé staré průšvihy a nebo napsala to, o čem jsem lhala. V podstatě jsem se tam pokaždé mohla svěřit, aby mě to netrápilo.


Mínusy -

Jo, deníček je strašně fajn, ale znám i lidi, kteří díky němu jsou uzavření do sebe, protože řekněme si pravdu, deníček jsme měli v dětsví a v dětství se nejvíce vyvinujeme. Tohle "uzavření do sebe" může poškodit i komunikaci. Dobrá, není to tak extrémně zvyklé, ale může se to přece jenom stát.


Vzhledy deníčků

Řekněme si pravdu, v deníčku si především malujeme. Ať už na odreágování, zapamatování nebo na to aby byl krásný a přehledný. Ok já jsem si v deníčku taky kreslila.. :D Vzhledy deníčku můžou být jakékoli, takže vám tady napíšu podle mně nejznámější tipy jich.

Emo - Černá, šedá, tmavé barvy, ponuré obrázky, jop.. :D

Dětské - Dětské malůvky, všechno barevné atd.

Roztomilé - Cute obrázky, světlejší barvičky, červené líčka u postaviček..ITS SO CUTE!

Obyčejné - Sem tam nějaký obrázek, tuna textu..


Shrnuto, podtrženo

Deníky jsou fajn věc, ale nic se nemá přehánět že? No každopádně, do tohohle článku jsem se rozhodla zapojit i nějaké barvičky atd. podle mého usoudění je to fajn, ale v příštích článcích tam těch barviček budu asi dávat míň :D No, ale Tohle je pro dnešní článek už vážně všechno, lítejte na vesmírných prasatech a mějte se, awuj! ♥️








Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.