Unicoleen ♥️

Strašidelné příběhy

Zdravím prdíci, důvod proč tohle nevyšlo včera, ale dneska je že jsem byla lín... neměla jsem čas xD Takže jsem se rozhodla vám sem dát strašidelný příběhy mojich úžasných kamarádů a mně :D

                                                          Lets go!

1.   Tábor

Táákže, moje kámoška.. říkejme ji třeba Strom protožéé… prostě strom. Šla na tábor.. fakt netuším kde to bylo.. s její BFF npř. Šestkou. S Šestkou měly chatku u hlubokýho lesa. Každou noc tak jako většina táborů měl někdo večer hlídku... já vím, už víte co se stane … no když Šestka s Strom měly hlídku, většina ostatních co měly hlídku před nima, si stěžovalo na divnou postavu obcházející tábor. Co si řekly? Samozřejmě že je chtějí jen vystrašit! Potom kolem noci slyšely kroky za chatkou od jejich známé.. třeba Mušle. Šly se tam mrknout, když uviděly tu postavu. Strom mi říkala že to nevypadalo, jako postava... spíš jako nějakej medvěd nebo tak. Samozřejmě že šel vidět jenom obrys takovej… "stín"..


2.  Podivný obrys

Jednou se Mušle a její parta rozhodly, že natočí takový "dokument o hvězdách". Někdy kolem 20:00 šly ven točit noční oblohu. Když procházely přes přechod, svítil tam semafor. Nad ním bylo hodně hvězd, proto zaply kameru (spíš kamerku). V podstatě natočily jak Mušle zvedá kameru a točí záběr na hvězdy. Když se na to další den dívaly, tak uviděly něco děsivého. Ve chvíly kdy Mušle vytahovala kameru k obloze, u semaforu stojí obrys. Jakoby obrys nějaké postavy. Když mi ukázaly video, řekla jsem jim ať to raději vymažou..


3.  Babi jsi to ty?

Tenhle příběh, se odehrává v mých pěti letech a vyprávěla mi ho mamka. No. Mamky kamarádka.....Višně! Mně vždycky na výročí mých rodičů hlídala s jejím přítelem. Měla jsem už jít spát, jelikož bylo kolem deváté. Višně mi umyla zoubky a před spaním mi dala pusu (brala jsem ji jako tetu). Chtěla jsem po ní ať mi poví nějakou historku, jelikož Višně s jejím přítelem cestovala po světě. Ona mi ale řekla, že už musím jít spinkat potom zhasla. Další den můj taťka byl nejvíc smutný na světě. Višně se ho ptala proč je tak skleslý. On mě i Višni řekl, že jeho máma (moje babička) včera kolem půlnoci umřela. Višně málem dostala infarkt, no a já taky když mi mamka vyprávěla co jsem na to řekla, prý jsem řekla něco ve smyslu: ,,Já to vím, včera se semnou rozloučila" ….


Takže jo, tohle jsou moje strašidelné příběhy, doufám že se vám článek líbil. Mějte se unicorňácky a Čuus!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.