Meme Generator
Hra - Meme Generator
Video se načítá
Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Bird Needs Owner
Hra - Bird Needs Owner
Video se načítá
Bratz Christmas
Hra - Bratz Christmas
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Fab Tattoo Artist 2
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Run
Hra - Run
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Sushi of Your Life
Hra - Sushi of Your Life
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Učitel Lucius - HP fanfiction

Je několik let po válce, osudy našich hrdinů známe, ale co ti druzí? Co ti kteří stály na druhé straně? Azkaban není jediným řešením a hlavně je dosti nepraktický v ohledu ... řekněme Malfoyů, ano to je dobrý příklad. Oni Harrymu pomohli přežít (Narcissa ale přece jen..) a tak se zaručil že v Azkabanu neskončí, ovšem nějáký trest být musí, a tak byl Luciusi Malfoyovi přidělen jeden z nejhorších...


Lucius Malfoy, elegantní pětačtyřicetiletý muž, výtečný kouzelník, bývalý smrtijed , otec a manžel si nyní připisuje nový titul a to učitel. Ano je zvláštní si představit že by tento arogantní muž dokázal naučit kohokoli byť jen kouzlo první třídy, ale on nejenže nebude učit kouzla, on vůbec nebude učit v kouzelnickém světě! Dozvěděl se to teprve včera a málem se z toho zhroutil. Když mu soud pro kouzelnické právo oznámil že dík jeho pomoci sice do Azkabanu nepůjde ale trest dostat musí, byl spokojen, dokud mu neřekli že bude muset učit na mudlovské škole. V tu chvíli by byl i vděčný za mozkomorovo sladké políbení.

,, Ale no tak, nemůže to být horší než..." Narcissa si vlastně nedokázala představit nic horšího než svého manžela, čistokrevného kouzelníka v místnosti plné malých špinavých mudlů. ,, Narcisso, já tam zítra nepůjdu, to radši políbit Voldemortovy nohy než to.." Ačkoli byla tahle možnost nemožná, věděla Cissa jak to její manžel myslí, on totiž Voldemort měl opravdu příšerné nohy, smrděly (jako každému záporákovi co nenosil ponožky a chodil bos) a měl dlouhé ostré nehty, fuj! ,, No tak, uvidíš že tak zlé to zase nebude." konejšila ho, i když si svými slovy nebyla vůbec jistá.

***

Lucius kráčel chodbami oné zvláštní mudlovské budovy, neměla vůbec hradby, ani věže, ochozy, vlastně to byla prachobyčejná budova podobná každé jiné, jenomže tahle pro něj měla být pomyslným vězením po celé tři měsíce.

Povzdychl si, nejen že musel být s mudly on musel nosit i jejich oblečení! No jen považte, džíny, košile a svetr? To není jeho styl! A přesto tu teď stojí před jednou ze tříd a čeká. Nakonec sbírá odvahu a vchází dovnitř, arogantně a s noblesou, tak jako vždy, po Malfoyovsku.

,, Jsem váš nový učitel Lucas May!" a to strašné mudlovské jméno! Drásalo mu to nervy, jeho předci se teď otáčí v hrobě studem. Třída ztichla a žáci se navrací na svá místa. Lucius si sedá za stůl a bere si knihu které mudlové říkají "třídnice" jak primitivní že? Pročítá si jména , namátkou vybírá jednoho chlapce a vyvolává ho k tabuli.

,, Tak Jamesi, pověz nám tři základní magické principy." chlapec na něj zděšeně hledí a Lucius ne a ne si uvědomit co řekl. ,, Ale pane učiteli, teď je matematika." opravuje ho opatrně. ,, A co má být?" trvá na svém učitel a dál dusí žáka u tabule. ,, No tak to asi bude..." James se bezradně rozhlíží po třídě ale jeho spolužáci jen valí oči. ,, Za pět." praví Lucius samolibě a chlapec odchází zklamán do své lavice.

Nakonec to nebude tak zlé, pomyslí si Lucius a vyvolá dalšího z řad mudlovských žáků..

Komentáře

Salazara Slytherin

No, mě by to tak ani nevadilo. Já bych se s tím chudákem soucítila, to je strašné... mě osobně se naše mudlovské oblečení a ,,třídnice" nelíbí.

Salazara SlytherinTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.