Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Na správném místě v nesprávný čas 5

(psáno z 1. osoby)

Ležela jsem na ošetřovně a přemýšlela , proč jsem musela provokovat zrovna jeho? Říkají že mě brzy propustí, sice nejsem nějak moc zraněná, ale mrzí mě že jsem prošvihla ten večírek v chroptící chýši. 

Bella i s děvčaty za mnou byla, a dost jasně mi řekla abych se od Raddela držela dál. Prý je její, a jen ona dokáže odhadnout jak moc je nebezpečný. Je jím úplně posedlá. 

Ošetřovatelka mi právě přináší oběd, nemám hlad, pořád přemýšlím o Raddelovi, nechápu to. Jakto že se z někoho takového stala zrůda, chápu je to grázl, ale asi tak jako Malfoy. Přemýšlím proč mě u toho jezera jednoduše nezabil , vím že už má touhle dobou na svědomí víc než jeden život, a zabíjel i za míň než za urážku. 

,, Hermiono!" vyháním ty prazvláštní myšlenky z hlavy ,, Alice!"  přichází za mnou Alice Waneová , budoucí bystrozorka/smrtijedka , kouzelná kombinace že? ,, Tak co Bella, zuří ještě?" Alice se usmívá ,, Už ne, tvrdí že ví že ti s čistou krví rádi provokují, a tak ti odpouští." zaráží mě ta dvě slova čistá krev.

Tady nevědí kdo jsem, nevědí že jsem jen napůl jako oni, považují mě za čistou, za někoho kdo má oba rodiče kouzelníky, rozhoduji se že bude lepší je při tom nechat. ,, Asi má pravdu." snažím se nevyřknout nadávky které mě napadají vůči Belle, ta její touha po čisté krvi - hnus!

,, Madame Dareová tě propouští." to mi ihned zlepšuje náladu, už nemusím hnít na ošetřovně ,, Tak jdem?" 

Nadšeně přikyvuji, odcházím se převléknout a pak společně míříme do společenské místnosti. ,, Hermiono!" Bella sedí v křesle a má okolo sebe zástupy obdivovatelů, spíše sluhů řekla bych.

,, Bello!" opětuji jí nadšeně pozdrav a přicházím ji obejmout. ,, Dnes večer pořádá Křik večírek, máš tam taky dorazit." nevěřícně na ni hledím ,, Vždyť jsme ani ještě neměli lektvary." namítám ,, On ví kdo je zmijozelská elita, věř mi." Bellin povýšenecký výraz je snad jediné co vím že si do budoucna zachová. Musím uznat - a to přes to jaká je v budoucnosti šereda , že nyní je opravdovou zmijozelskou královnou. Její pohyby, i to jak mluví, vše vyznačuje její aroganci a povýšenost, přesto ji milují , všichni její následovníci, ale opravdu si přeje jen jediného, a to toho který o ni zájem nejeví.

,, Prý tam bude i Tom." vzdychne zasněně ,, No, jo, Tom." odfrknu , nevšímá si toho ,, Tak půjdeš?" z jejího tónu je mi jasné že nelze odmítnout.

,, Jasně, takový malý večírek nikomu neublíží!" 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.