Youda Survivor
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Sports Heads Ice Hockey
Hra - Sports Heads Ice Hockey
Video se načítá
Harry the Hamster 2
Hra - Harry the Hamster 2
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Animal Shelter
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Eliza And Chloe Bff Pool Party
Hra - Eliza And Chloe Bff Pool Party
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 178
Hra - Monkey Go Happy Stage 178
Video se načítá
Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Pretty Dressup 2
Hra - Pretty Dressup 2
Video se načítá
Frozen Sisters In Disneyland
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Net pet
Hra - Net pet
Video se načítá
Drake And The Wizards
Hra - Drake And The Wizards
Video se načítá
Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Dinner Party Slacking
Hra - Dinner Party Slacking
Video se načítá
No Extra Charge
Hra - No Extra Charge
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Dopadena - HP fanfiction

Po návštěvě Lenky se cítím o trochu lépe. Vracím se do společenské místnosti, tam už ale na sedačce sedí Lyra a Draco. Zvláštní je vidět takhle dohromady.

Vypadají zamyšleně, a když mě uvidí, tváří se vážně. Povzdechnu si, jejich proslovu neuniknu. Přicházím k černé sedačce. ,, Tak?" ptám se a sedám si mezi ně. ,, Twailo, vím že vidíš budoucnost, a taky vím cos viděla, chci vědět, proč se mi vyhýbáš." Draco se tváří ochranitelsky, mnohem raději bych teď byla kdyby metal blesky, než tohle. ,, Nechci aby se ti.." pohlédnu na Lyru ,, Vám něco stalo, a jelikož už asi oba víte jak to je , budu smrtijed!"  vydechnu. ,, Nemusí to tak být!" namítá Lyra. ,, Já vím, proto, už se s vámi nesmím vídat!" zvedám se. Je to těžké, ale musí to být.

********

Do školy byla přiřazena nová učitelka, Dolores Umbridgová. Je to příšerná růžová věc, milující kočky. Snažím se s ní vycházet dobře, ale při tom docházím na hodiny "BA" jak tomu říká Hermiona.

Rozhodla jsem se že se musím odpoutat od Zmijozelu, proto trávím čas s nimi. Nejdřív se báli že je prozradím, ale nakonec souhlasily, a já se začala učit.

Procházím kolem Draca který se zrovna Pansy chlubí se svým novým odznakem vyšetřovatelského týmu. Tým sestavila Umbridgová za účelem kontrolování porušování školního řádu, ale já jim říkám prostě hlídací psi, jimiž také jsou. Draco po mě vrhne chladný pohled, myslím že mě nenávidí, má důvod, nemůžu mu to mít za zlé, ale dělám to pro jeho dobro! Odcházím do dívčí ložnice, je ticho, Lyra se přetáčí na druhou stranu aby mě neviděla, také mě nenávidí. Lehám si do postele s výčitkami, ale i s nadějí, slibující nekrvavou budoucnost.

Po setmění docházím do sedmého patra, do komnaty nejvyšší potřeby. Už tam čekají ostatní. ,, Jdu pozdě, já vím." omluvně se na ně usmívám.  ,, Tak začneme!" zavelí Harry a namíří hůlku na jednu z cvičných figurín. Provádí pár jednoduchých kouzel, které po něm postupně všichni opakujeme. Jde mi to nejlíp. Pomáhám ostatním. Poprvé za dlouhou dobu se cítím šťastná.

Okolo desáté, zaslechnu drobné rány ,, Slyšíte?" zašeptám a naznačím aby byli ostatní zticha. Rány se ozývají z obvyklého místa, kde bývají dveře. Někdo se snaží dostat dovnitř. ,, Představte si že potřebujeme druhý východ!" zašeptá Hermiona a zanedlouho se na druhé straně sálu objevují malá dvířka.

Pár studentů stačí uniknout, než se v oblaku dýmu do místnosti dostane Umbridgová a její hlídací psi.

Snažím se dostat k dvířkům na konci místnosti, jenže to už mě drží za kabát jeden z psíků. Chci vidět tvář toho jenž se zaprodal té růžové ohavnosti. Když se ohlédnu, i přes dým který znesnadňuje viditelnost, je mi jasné kdo to je. Draco. ,, Twailo!" vydechne překvapeně. ,, Běž!" přikáže mi ledově a ukáže k zadním dveřím.

Odmítavě kroutím hlavou, nehodlám v tom Harmionu s Harrym nechat!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.