Totální Blbosti

Už se měnit nebudu...

Ahoj, omlouvám se, že dlouho nevyšel žádný článek, ale nebyly nápady a hlavně čas. No jo...Vánoce. Dostala jsem krásný věci a měla jsem z nich radost, ale kvůli tomu tady nejsme. 

----------------------------------

Měla jsem kámošku. Super kámošku.Ale je pryč. Neuvidím jí. Nevím proč, ale mám pocit, že mě pomlouvala a proto se se mnou nikdo nebavil. Nikdo mi neřekl pořádně ani ahoj. Ale potom co odešla...Je to takové jiné. Spolužáci se o mě víc zajímají, už nejsem tak odstrčená. Díky tomu že ta kamarádka odešla jsem taková volná. Měním se a zpátky na tu ubohou malou holčičku se měnit nebudu. Už nebrečím kvůli každé blbosti. Směju se s ostatními, když se stane něco vtipného. Konečně zapadám do kolektivu! Konečně! Ale má to i své nevýhody. Jakože mě víc otravují lidé, které zrovna moc v lásce nemám. Se svojí novou nejlepší kámoškou dostáváme záchvaty smíchu. Nedávno jsme se smály celou přestávku a skoro celou hodinu. Se svou spolužačkou o matice válčíme. Házíme po sobě kuličky papíru. Ta třída Vás sice kapánek štve, ale pořád je to takové vaše zázemí, kam patříte. Vlastně taková velká rodina. Když tam přijdu, rozhlídnu se kolem sebe a řeknu si: Tak jsem zase tady...Mezi svými. Samozřejmě, že s těmi holkami, co se považují za Miss České republiky, tak s těma se nikdy bavit nebudu...To bych byla blázen. Nebudu se bavit s někým co si dělá srandu z toho že jsem si málem rozrazila hlavu na schodech. To vážně ne. Na tělocviku si mě přibrali do skupinky dvě spolužačky, což pro mě bylo nečekaný, vážně. Nikdy si mě nikdo nevybral takhle dobrovolně do týmu, vždycky jsem zbyla jako poslední a učitelka mě musela někam přiřadit. Byla jsem natěšená a strašně ráda, že už nejsem tak úplně jako vzduch, ale i tak, pro některé jsem stále ta neviditelná. Jenže mě to nevadí. Stejně jsou to jen tupci co se nedokážou vcítit do druhých. Jak říkám, časem se každý změní, a když ne....Komu to vadí? Mě ne! 

Doufám že se Vám mé vylití srdce líbilo a že se zase někdy společně pustíme do nějakého článku. Hezký zbytek roku 2017 a hezký začátek toho příštího. Hodně štěstíčka, lásky a zdraví, abyste nezůstali nikdy sami a měli okolo sebe ty nejlepší lidičky co existují. Budu Vám držet palce a doufám že budete mít hodně úspěchů, ahoj!  




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.