Fashion Model Makeover
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Baby Hazel Easter Fun
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
Summer Festivals 1
Hra - Summer Festivals 1
Video se načítá
Element of Fire
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Wedding Complete Makeover
Hra - Wedding Complete Makeover
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Operetta Monster High
Hra - Operetta Monster High
Video se načítá
Shopaholic Models
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Snail Bob 3
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Barbie Cake
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Cinema Slacking
Hra - Cinema Slacking
Video se načítá
Scooby Doo 1
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
 

The Darkness

Moje vlasové kreace ♥

AHOJ!

V dnešním článku se trochu podívám na zub mým vlasovým kreacím a něco si o nic povíme :D

Již v raném věku jsem chodila ke kadeřnici (a vystřídala jich několik) a od klasického ježka, kterého jsem měla ve dvou letech, přes ofinu, klasické mikádo a sestříhané mikádo jsem se dostala do fáze undercatu a barevných vlasů a nejsem zdaleka u konce.

 

Rok 2012

Začnu tady, protože předtím to byly víceméně jenom střihy a žádné barvení. V té době mi bylo dvanáct a mamka mi dovolila nechat si promelírovat svoje (tehdy) dlouhé hnědé vlasy. Po prvním melírování jsem měla sem tam pár blonďatých pramínků (mám husté vlasy) a po třetím melírování jsem měla místo pár blond pramínků spíš sem tam pár hnědých pramínků (takže skoro blondýna). Pak jsem chodila na odrosty, kdy mi kadeřnice odbarvila jenom odrostlou část vlasů a ne tu, která již byla odbarvená.

(sorry, ale fotku z toho roku bohužel nemám :), ale takhle nějak to vypadalo)



Rok 2015

A přeskočíme na rok 2015! Melíry bez nějakých velkých zásahů (krom stříhání) mi vydržely skoro tři roky, ale potom kadeřnici přišly barvy od značky Goldwell a já jsem neodolala. Vhtěla jsem se držet trochu při zemi, a tak jsem si nechala udělat "pár" barevných pramínků (modrý, růžový, červený a fialový). Ty barvy držely jak nevím co, a tak jsem si ten pramínek nechávala párkrát obnovit.

(fialová není vidět, protože byla daná ve spodu vlasů a červená vzadu)



Rok 2016

A dostáváme se do průlomového roku, objevila jsem barevná tužidla :) stála (a stále stojí) pár korun a člověk se s nimi vyblbne. Nejprve jsem si koupila Elyseé tyrkysové tužidlo, ale to jsem po zkoušce na jeden pramínek zavrhla, bylo moc zelené, pak jsem si koupila růžové a jela jsem. Původně jsem chtěla celou hlavu růžovou, ale nakonec jsem si doma udělala jen pár pramenů (stále jsem, ale chodila na melíry) a byla jsem jak "zvýrazňovač". Do toho jsem si ještě nechala udělat undercut. Když se vymyla růžová, tak jsem si koupila tužidlo fialové a dala ho na celou hlavu, a jelikož jsem si hrála na machra, nevzala jsem si při aplikaci rukavice a moje ruce byly potom dva dny zelené, protože se fialová vymývala do zelena (jak je

to možné, nemám páru).                                                       

(již trochu vymytá fialka)

(a moje velice oblíbená zelená :D)

Rok 2017

Na začátku roku jsem se snažila vymýt zelenou, ale nakonec jsem na to hodila fialovou od L'oreálu Washout v odstínu Purple. Barva krásně chytla a já se konečně zbavila zelené. Když se fialová vymyla, hodila jsem na to od stejné značky růžovou. Všechno to byly hezké pastelové barvičky, ale potom jsem si koupila barvu Live od Schwarzkopf, konkrétně růžovou, a to byla nádhera (barva mi držela i celkem dlouho). Potom jsem si koupila od téže značky fialovou a s tou jsem byla taky velmi spokojená.


Začátek roku 2018

Letos si nechávám stáhnout vlasy do hodně světlé až bílé blond, abych mohla nahodit modrou :D a zbytek je ve hvězdách. Jedno vím, melíry si nechám dál a undercut jsem si zamilovala.

To je pro dnešek všechno :D doufám, že se vám dnešní článek líbil :D

Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Moc hezký článek! Ta blond na tobě vypadá fakt super, potom ta fialová. Moc mě baví koukat jak se cizí lidé mění, takže jsem spokojenasmajl
To septum ti taky moc sluší♡

Damaris HarrisTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

To jako vážně, tolikrát sis barvila a popř. odbarvovala vlasy? Tímto stylem je budeš mít rychle zničené, slabé a roztřepené, měla bys jim dát alespoň na chvíli klid bez barvení.
Ale ty barvy jsou pěkné, obzvlášť ta pastelová a bílá (ta úplně poslední) se mi líbí. smajl

Já jsem si vlasy barvila letos na začátku léta a to jenom konečky červenou Palette od Schwarzkopf a teď na podzim jsem si nechala odbarvit konečky (mám přírodně hnědé vlasy) na takovou platinovou blond. A na dlouhý čas s tím teď nechci nic dělat, žádný další chemický zásah, aby se mé vlasy stihly vzpamatovat z těchto dvou.

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

sisiloboVIP(I love books)

Sagka: jak jsem psala na začátku článku, tak jsem si vlasy nechala odbarvit resp. promelírovat a to mám do dneška, vlasy si pokaždé neodbarvuji po celé délce, pouze odrosty smajl a s tou barvou, oni jsou to vlastně pigmenty, které dodáváš vlasům (tedy vyplňují narušenou strukturu vlasu), není to přímý zásah jako třeba peroxidem smajl

sisiloboTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.