Zachraň Šneka
Hra - Zachraň Šneka
Video se načítá
Frozen
Hra - Frozen
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
 

The Darkness

Červenočernooký trest?- 1. kapitola

AHOJ!

Mám zase psací náladu, a tak jsem tu s dalším příběhem. Doufám, že se vám bude líbit.


Byl poklidný den nebo spíš večer. Probudil jsem se vedle demoní krásky, se kterou jsem ve dne naspal sotva hodinu. V posteli bylo krásně teplo, kráska ještě spala, neptejte se me na její jméno beztak jej nevím. Možná mi ho během rána říkala, ale, kdo si má ty jejich napodobeniny jmen pamatovat? Pomalu jsem vstal, vešel do koupelny hotelového pokoje, který jsem na dnešní den pronajal a šel pod sprchu. Sprcha byla příjemná. Vlastně všechno klapalo, dokud se neozvalo ječení. Ze sprchy jsem vyběhl tak, jak me kdysi Bůh stvořil. Kráska tam stala jenom ve spodním prádle a začala opět křičet:" Ty úchyle, cos mi to provedl?" Nevěděl jsem, o co se jedná, dokud si nevšimla mého nechápavého výrazu a neukázala na svůj krk a stehno. Na obou místech se rýsovaly pěkně hluboké kroužky, které byly obklopeny krásnými modřinkami. Ano, mam rád modřiny, a co?!
Jako lusknutím prstu se vedle démonečky zjevila Christine, nejvyšší démonka, hned po Rytířích pekla. "Co se tu děje?!" zahřměla. "Ten potulný upírek me pokousal!" vykřikla dívka v prádle a Christine řekla:" Obleč se, ty Drákulo, jdeme za Rytířkou pekla." A proto teď stojím vedle Christine. Na židli sedí stříbrná blondýnka s výrazně černočerveně orámovanýma očima a ptá se Christine co se děje. Nejsem známa firma, to ne, ale moje heslo je: Pravidla jsou od toho, aby se porušovala.
Christine spustí tím svým nemožným ječákem: "Tady Hardin, normální řadový upír pokousal Raven…,“ chtěla pokračovat, ale ona ji zastavila a klidně pronesla: "A co s tím mám podle tebe dělat? Jestli dala svolení tak to není proti žádnému zákonu ani opatření." Přesedla si na židli za stolem a pečlivě poslouchala. Christine říkala něco ve smyslu, že jsme spolu souložili, ale ke kousnutí jsem svolení nedostal, kecy. "Žádám tě, abys ho řádně potrestala." byla poslední věta co pronesla." Vstala a přeměřila si mě opovrhujícím pohledem. " Něco vymyslím" řekla a lekce pokývala hlavou. "Můžeš jít, jeho si tu nechám, " řekla a Christine odešla.
"Tak a teď tvoje verze. " řekla a přitom na mě obrátila pohled, pravděpodobně čekala, co ze mě vypadne, a tak jsem spustil svoji verzi příběhu: „Byly možná dvě ráno, no, byl jsem v baru U Dvou špičáků. Je to takový ten tajně veřejný upíří bar, kam chodí hlavně upíři, sukuby a no, pár těch od vás. Byl jsem u baru a popíjel jsem Bourbon, protože jsem předtím bral krev od dárce, který tu krev měl takovou divnou, musel jsem si spravit chuť. Když jsem byl asi u třetí skleničky, přivlnila se ke mně ta brunetka od vás. Nevím, jak se jmenuje, říkala mi jméno, ale jedním uchem sem a druhým tam," přitom jsem gesty naznačil,"začala mě tam oblbovat a říkala, že už dlouho nikoho neměla a s upírem nikdy nebyla. Byl jsem trochu na vážkách, ale když řekla, že si s ní můžu dělat, co chci, vykašlal jsem se na svědomí, dopil zbytek Bourbonu a šel jsem s ní do hotelu. Do hotelu proto, že nepotřebuju, aby me nějaká zhrzena podsvěťanka pronásledovala až domu. Pronajal jsem pokoj, vzal si od recepční klíč a šli jsme k výtahům. Museli jsme chvíli čekat, než výtah sjel z nejvyššího patra. Mezitím se na mě začala plazit, líbala mě na krk a na rty a do podrobnějších detailů nebudu zacházet. Výtah cinknul zrovna, když se snažila dostat se mi rukou pod boxerky. Vešli jsme do výtahu a těch 20 sekund jízdy bylo v klidu. Když jsme dojeli do patra, kde si pravidelně pronajímám pokoj. Kartou jsem odemkl dveře a odložil ji na stůl u dveří. No, pak se na mě vrhla a no, za celej den jsem spal asi hodinu. Byla to dračice, to vám povím, vůbec bych to do vás neřekl, ale k věci. Při, už ani nevím kolikátým kole, mi řekla, abych ji kousl, no tak jsem ji kousnul. Dohromady dvakrát. Co vám budu povídat, líbilo se jít to. Pak jsem se probral až večer, šel jsem do sprchy a po par minutách té relaxace se ozval jekot. Vyběhl jsem ven nahatej a tam u postele stoji ona jen v prádle a ječí na mě, že jsem ji kousnul přes její nesouhlas. Pak se tam ke všemu tomu objevila Christine a teď jsem tady. Ještě něco?"

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.