Scooby Doo 1
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Dark Magician Creator
Hra - Dark Magician Creator
Video se načítá
Bunny Ice-Cream Maker
Hra - Bunny Ice-Cream Maker
Video se načítá
Candy Crush
Hra - Candy Crush
Video se načítá
Ball Lifting
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Superoblíkačka s poníkem
Hra - Superoblíkačka s poníkem
Video se načítá
Bird Needs Owner
Hra - Bird Needs Owner
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Pony Creator
Hra - Pony Creator
Video se načítá
 

The Darkness

•favorites• FILMY

AHOJ!

Po velmi dlouhé době je tu opět článek. Původně jsem chtěla zpracovat nějaké ty knihy do povinné četby, ale raději na to teď nechci myslet... Každopádně, dnes vám představím mých pět neoblíbenějších filmů. Filmů je na trhu nespočetně mnoho, přesto se mi ale většina nelíbí a raději koukám na seriály, ale některé se staly mými oblíbenci. 


1) DEJ MI SVÉ JMÉNO

Tenhle film jsem si zamilovala za prvních pár minut. Nejen, že je skvěle natočený a herci jsou naprosto perfektní, ale i samotný příběh vás chytne za srdce. Nikdy jsem nebyla obzvlášť fanynkou filmů s LGBT tématikou, avšak tento snímek se stal mým velkým oblíbencem. Dokonce jsem si koupila knihu a četla ji v angličtině, protože ji v ČR vydali později. Opravdu doporučuji, zamilujete si ho.


2) BEETLEJUICE


Ačkoliv tento snímek patří mezi ty starší, nic nepostrádá. Někdo by řekl, že s efekty si mohli vyhrát lépe, ale podle mě to dělá film naprosto dokonalým. Není to horor, je to komedie s kapkou hororu. Je to film mého dětství, a když jsem se na něj rozhodla podívat skoro po dvanácti letech, stále mě bavil a baví.


3) MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU


Opět film mého dětství s mojí oblíbenou scénou "Jak s Portosem spadne stodola." Tři (čtyři) mušketýři mě nikdy neoslovili, zvlášť novodobé remaky. Nejen, že je tento film skvěle obsazen, například je možné v jedné z hlavních rolí spatřit i Jacka před potopením Titanicu anebo Obelixe s méně kily, ale také oplývá humorem a dramatem, protože vyměnit krále není lehké (ne, že bych to zkoušela).


4) PÝCHA A PŘEDSUDEK


On měl předsudky, ona byla pyšná a přesto je z toho skvělý film, ale i kniha. Myslím, že příběh Elizabeth Bennetové a pana Darcyho nemusím představovat. Klasická literatura přetvořená ve film, který je stejně skvělý jako kniha, což se moc často nestává. A myslím, že kvalitní herecký výkon není třeba zmiňovat.


5) SEZNAMTE SE, JOE BLACK

Co se stane, když se Smrt zamiluje? Zkoukněte tento film a budete vědět... Film s Bradem Pittem v hlavní roli, který má kolem tří hodin, mě kompletně dostal. Brada Pitta nemám jako herce ráda, ale tady odvedl velmi dobrý kus práce, nemluvě o ostatních. Tento film je v USA velmi neoblíbený, ale v Evropě patří mezi špičku, což můžu za sebe potvrdit. Jednoduše, nemám slov.



Doufám, že se vám dnešní rychločlánek líbil. Napište do komentářů, zda jste některý film znali, které filmy jsou vaše oblíbené anebo které nemůžete vystát.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.