ThatBlog

Týrání Zvířat po druhé

Hi... Ne, sem se to nehodí. Ano, zas článek k zamyšlení, asi se na to vrhnem, ať to máme z krku.


Vaječný a masný průmysl:

Bez toho bychom nepřežili, maso je důležité, a já vás nenabádám k tomu, stát se vegetariány. Protože maso je důležité, jsou v něm obsaženy bílkoviny, z masa se stávají svaly, a posiluje se tím například mozek nebo srdce (jelikož srdce je také sval). Ale abych tady nemluvila jen o masu, mě zajímají ty zvířata:

Podestílkový chov... Zcela běžné, zvířata se nemají jak pohnout, jsou namačkána jedno na druhé. Ani si nedokážu představit převážení, nebo krmení. Přičtěte k tomuhle nemoc, špínu, nebo ránu, která se zanítí, a máte náš chov. Například salmonela je zde téměř očekávatelná. Neříkejte, že tyto slepice nelitujete... Ony by vám neublížily, vlastně ani nemohou. Určitě zde nejde počítat ani s nějakou zázračnou kvalitou krmení. Problém je v tom, že většina lidí o tom ani neví. Bohužel, jediné, jak tomu zabránit je zákonem, a ten většina lidí také nerespektuje... Jdeme na další část:


Masný průmysl:

Takhle tam stojí, namačkány na sebe. Možná mají k dispozici venkovní ohradu... Ale stejně tady stojí většinu času. Nepřijde mi to pohodlné. Navíc jsou vystaveny nepřízni počasí. I zde se můžeme setkat s nemocemi, pokud kráva něco chytí, dostane se to do masa, my to sníme, a onemocníme také. Je to důkaz, jak málo nám na zvířatech záleží. Jak málo nám záleží na kvalitě, a zajímá nás kvantita (množství). Jenže to není dobře... Naše životy jsou sice cenné, ale přijde mi, že zvířecí je na tom stejně.


Tak, řekla jsem k tomu co jsem chtěla. Pokud chcete také zareagovat, napište článek, natočte video, pište komentáře (nejen ke mě, kamkoli, kde je o tom zmínka), a zkrátka se zapojte. A... ahoj.

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Podle mě to není pěkné, ale rozhodně nic tak strašného. Vegetariáni ku příkladu ubližují kytičkám. A řeší se to? Ne. Květiny (ač se to nezdá) také žijí, nehodí na ně smutné oči a jsou jim ukradené. Věty typu "jaké by ti bylo být chovná zvěř?" jsou stejné jako věty "jaké by ti bylo být třeba mrkev?" Hovíš si v hlíně a pak tě vytrhnou, okrouhají a snědí. Nemluvě o chemikáliích. Nemohou se na nás podívat, nemůžeme je slyšet a hned jsou něco míň. Neříkám, že je to dobře, ale když už se v těch podmínkách narodí, tak to už ani tak neberou. Kdybyste se narodili v kostce bez oken, jen se základními potřebami, tak by vám to taky nevadilo (nebo minimálně ne v takové míře). I kdyby se skupinka lidí rozhodla to změnit a opravdu něco změnili, tak to stejně nezastaví úplně. Lidí je hlavně tolik, že jen z rostliné stravy nemůžou přežít. Zvířata by se navíc přemnožila a musela by se tak, jako tak utratit.
teď si mě klidně sežerte, ale napřed se zamyslete. (já se pro vaši informaci zamyslela)

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ThatGirl2006(DragonLovers)

Naty a Kája: Já tady nenadávám na to, že někdo někoho sní (i když to tak možná vypadá) protože to je přirozené. Já nadávám na podmínky, ve kterých zvířata žijí. Ale stejně díky za komentář.

ThatGirl2006To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Už jsem to psala, ale myslím, že na stránce, kde jsou lidi maximálně do 19 let, tak myslím, že je to tu zbytečné. Jsme děti a my s tím zatím nic neuděláme. Ale myslím, že kdybys ty obrázky poslala někam do vlády, že by se to možná začalo řešit (ovšem já bych to neposílala)

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Simka 333: Ve vládě jsou z velké části egoističtí blbci, těm je to prostě jedno, nic s tím neudělají. Zamyslet se nad podobnými věcmi rozhodně neuškodí a takový střet s realitou se v mladším věku celkem hodí...

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ThatGirl2006(DragonLovers)

Simka 333: Já se tady hlavně pokouším o změnu myšlení... Co když se na to podívá nějaké dítě, řekne to rodiči, a rodič se rozhodne něco změnit? Vím, je na to malá šance, ale já se nehodlám vzdát ani té malé šance, protože šance, jsou si jako životy lidské a zvířecí rovné. Jak si psala o té vládě: já bych to tam taky neposílalasmajl Pochybuju že by vzali na vědomí zrovna mě smajl Díky za reakci =)

ThatGirl2006To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.