SweetCupcakes

Vzpomínání

Ahoj!

Mám potřebu to sem zkrátka napsat xdd

To je úplně neskutečné, jak rychle jsem vyrostla, už je to pět let, co jsem se zde zaregistrovala. Před registrací jsem tu strávila alespoň tři roky. Prostě wow! To tak šíleně rychle uteklo, mám úplně slzy na krajíčcích při psaní tohoto článku. Prosím, nezdrbejte mě zase něčím typu, že to sem nepatří, protože to doopravdy pro mě hodně znamená ♥ (pokud se vám něco nelíbí zkrátka ignorujte, nedělejte si sobě a ostatním zbytečné potíže).  Hpd mi zaplnilo velkou část mého dětství, narazila jsem tu i na jednu osobu, která nádherně píše a na kterou asi v životě nezapomenu.

Když se na to dívám tak nějak zpětně, trochu mě mrzí, že to tu přestalo fungovat- nevychází žádné testy, články, skupiny, ve kterých jsem byla, přestaly být aktivní atd. Důvod neznám, ale je to vážně škoda, protože i kdyby to mělo zpříjemnit život pouze jedné osobě, tak jako to zpříjemnilo žití na této planetě i mně, stojí to za to!!

Mějte se krásně, jednou si možná také zavzpomínáte tak jako já :)

A mám ještě zprávu pro ty, kteří si momentálně prochází nějakým těžším obdobím- nezoufejte, snažte se v tu chvíli obklopit, co "nejlepšími" lidmi a mějte víru v lepší zítřky :33, kdyby vás něco hodně trápilo a neměli jste se o to s kým podělit, můžete mi kdyžtak písnout, ale vše nechávám na vás, nikoho nikam nenavádím.

Radši se už nebudu podepisovat z předešlé zkušenosti.


♥♥♥

Komentáře

number oneVIP(Seriály)

ela: Jejdaa, to je hezký :33, děkuju!
Uuh, upřímně neumím moc psát xd, ale fakt děkuju ♥, moc mě to potěšilo.
Můj styl a názory se zamlouvají většinou lidem podobného zaměření, jak už to tak bývá xd a zde asi mnoho lidí, s kterými bych si rozuměla i v normálním životě, není. Ještě když trochu ukazuji na nedostatky, takže jsem fakt vděčná za ty dvě pluska, že se to někomu líbilo smajl

number oneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.