SweetCupcakes

Odměna

Jak všichni víme vysvědčení už se blíží a nám hoří za patami. Tak co? Co vám vychází? Já se svým vysvědčením nejsem zrovna spokojená a budu dělat vše prot abych jsem to spravila. Nevzdávejte to. Už jen pár dnů a jsou tu prázdniny. Konečně velké prázdniny. Sladká odměna za dřinu. Někdo dostává za výzo peníze, já chodím do cukrárny. Vaše Lizi☺


Komentáře

number oneVIP(Seriály)

Jo a promiňte, nechtěla jsem editovat, aby neměl někdo nějaké výhrady, ale agresivita na netu se vám nemusí vyplatit, nikdy nevíte, kdo vám jak odepíše.

number oneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

number oneVIP(Seriály)

Jméno Elizabeth se mi líbí. A Lizi je odvozenina. Elizabeth- Eli- Lizi- Líza- Lízinka- Beta- Eliz- Eliza atd. A Lizi s měkkým -i, to se mi líbí více než s tvrdým.

number oneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

number oneVIP(Seriály)

number one: O té Lizy jsem doposud neslyšela. A Elizabeth to mám z knihy Pýcha a předsudek od Jane Austenové, kde Elizabeth Bennetová je hlavní postavou a já ji mám moc ráda. Tu knihu jsem četla asi před rokem a půl a tento profil jsem si založila zhruba o rok dřív než jsem ji četla a ta přezdívka na mém profilu je trochu egoistická, ano já vím, ale nevěděla jsem, co si dát a byla jsem o celkem dost menší. Ale i přesto, že tak jak jsem se podepsala a působí tak to, tak je jiná a nejspíš s úplně jiným základem a každý, kdo umí číst tak by si měl všimnout rozdílu mezi Lizy a Lizi, vím může se stát, že se přehlédne, ale když tam tu slečnu sleduješ a čteš její blogy, tak by jsi měla vědět její jméno na herním profilu a když se podíváš pod článek tak tam je jméno toho, kdo to vydal. Jo a sorry za tu větu v tom článku, měla jsem na mysli jednu větu a pak mě napadla lepší a takhle to dopadlosmajl. A když se podíváš na pravopis a čárky v článku, tak by mělo být až na tu jedno větu všechno dobře a ten, kdo se snaží psát články za jinou identitou, tak je na tom většinou velice špatně.

number oneTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kiki 014VIP(Bonusy)

number one: Tak to promiň, ale je to takové divné, když LIzy tu už jedna je a ty se pod minulým článkem podepíšeš Elizabeth. A můžu se tě zeptat? Proč sis nedala přezdívku Elizabeth, když se ti to jméno líbí?

Kiki 014To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Mně je docela jedno, kdo jsi, takže odpovím.
Hm... asi půjdeme do hospody a možná dostaneme nějaké peníze.
No, a vysvědčení? Když jsem stáhla matiku na dvojku, tak mi stoupá biologie na trojku. Nechám se vyzkoušet. Hlavně teď nic nepokazit a učit se.

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

nati.horVIP(ANIME!)

Ehm ehm,dole je vidět tvoje pravá přezdívka,takže se příště prosím nevydávej za Lizy.( a navíc Lizy by napsala i o hodně lepší článek)

nati.horTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

number oneVIP(Seriály)

Lizy: A řekla bych, že přezdívku Lizy máš, proto, že se ti líbí. Mně taky. A tvoje profilovka se mi taky líbí, ale vážně nemám tendenci psát za někoho, čí profil jsem nejspíš ani neviděla, natož četla jeho blogy.

number oneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.