SVĚTLO

Záhada hory mrtvích lidí

Určitě jste slyšeli ho Zahadě hoře mrtvych a i pokuď ne rozepíšu se 1959 v Rusku se skupina studentu vydala na výšlap jedné hory.
Nikdo neví podrobnosti ví jen že se tam vydaly na expedici. Těla všech studentů se našla o několik dní později s vyříznutými očimi , ohořelými čelistmi useknutými končetinami useklými jazykami rozdrceným hurdníkem , profesionálně vyřiznutou kuží tak že se to těžce dělá i v dnešní době atd atd. Také se ví že náhle když ve stanu spaly tak se snažily ze stanu dostat ven stan byl z vnitřku rozzeřán a vyběhly bosy do obrovské mínusové teploty nikdo také neví proč.


Je několik teorií
1) Yetti : Ano útok sněžného muže , to by vysvětlovalo ty rozdrcena žebra .. ale nikde nebyli nalezeny žadné stopy od pachatele ani tak.¨
2) Ufo : Asi nejpravděpodobnější teoriie .. prtotože na tak znetvoření těla jako s tou kuži nejsou moderní technologie ani v ndešní době ….
3) Jeden ze studentů : Jeden ze studentů ze den před katastrofou stáhl a odešel domů protože byl nemocný a že by to udělal on .. ? .. takto masově .. navíc takove praktiky byli v té době skoro nemožné a ještě v tom mrazu … pravděpodobně největší masový vrah v historii lidstva
4) Na uzemí hory byla tajná ruská základna takže že by jeden z experimentů ? … těžkoříct pravda se hledala 50 let a nenašla.
Jedno se ví o své předběžné smrti věděli 30 minut před incidentem …
Jaký názor máte na to vy a k jaké teorii se přivracíte?

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.