Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Barbie Ever after High Spa
Hra - Barbie Ever after High Spa
Video se načítá
Bart Simpson Skateboarding
Hra - Bart Simpson Skateboarding
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Pheus and Mor
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Bomb It 7
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
 

starry sky

Proč tady všichni končí?

Ahoj všichni, vítám vás u dalšího článku a jak jste už mohly zjistit z názvu článku tak to bude článek o tom, proč vlastně hodně holek končí. Jdeme na to!

1. Urážky- Hodně holek tady už skončilo protože je někdo urážel, nebo jim nadával, já už jsem taky několikrát skončila např. jsem měla jeden účet ( už nevím jak se jmenoval ale když jsem ho zakládala tak mi bylo asi 8) tehdy to bylo na HPD v pohodě ale cca po 2 letech jsem odešla protože mi všichni nadávali kvůli bému věku.

2. Komentáře v síni slávy- Někdy se o někom strhne v síni slávy debata a ty komentáře ani nemusí být nějak urážlivé ale můžou být nějak nevhodné a uživatelce o které ten komentář je se to nemusí líbit a kvůli nějakému takovému komentáři může i skončit, proto si prosím rozmyslete co píšete

3. Řetězové zprávy- S tím už jsem se setkala i já, prostě vám někdo neustále posílá řetězové zprávy až vám to může přijít tak otravné že můžete klidně jen tak skončit.

4. Články- Všichni to známe... reakční články, já sama jsem udělala pár reakčních článků ale já jsem je na rozdíl od některých nejmenovaných uživatelek jsem dělala reakci na uživatelky které píšou nesmyslné články ale někdo dělá reakci i na hodně oblíbené holčiny a ty si to můžou vzít hodně osobně a pak skončí.


Tak, to by bylo všechno, podle mě z těchto důvodů odchází moc lidí, zkuste se nad tím zamyslet, když tohle budete dělat tak tu nakonec nikdo nezůstane! To by bylo ode mne opravdu všechno, PáPá :3






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.