Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Puzzle Prince
Hra - Puzzle Prince
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
 

starry sky

Příručka pro stalkera

Ahoj :)

Rozhodla jsem se, že neskončím. Psaní mě naplňuje a uvědomila jsem si, že nezáleží na oblíbenosti blogu, ale na tom, jestli mě to baví. Taky bych chtěla říct, že jsem se skoro vždycky snažila ve svých článcích chovat starší než doopravdy jsem, takže jsem nebyla sama sebou. Proto budu psát úplně jiné články, nebudou to články na vážné téma, ale budu se snažit dělat nějaké veselé a zábavné články, protože moc lidí asi nebude zajímat nějaká holka, co píše smutné a depresivní články (tím samozřejmě nenarážím na misu800, protože ta má svoje "psycho a depresivní citáty" vždycky krásně zpracované). Já už to nebudu dál okecávat a jdeme na to!


Příručka pro stalkera

By Felicity AKA Toustovač


Předmluva: Hi guyssssssssss... ne, počkat, tohle vlastně není má až moc podivná práce do angličtiny... Nooo... každopádně ahoj ty co právě čteš tuhle příručku. Stalo se ti někdy, že jsi někoho pozoroval a už to začalo být moc divný a stal se z tebe stalker? Mno... já jako úžasná pozorovatelka lidi AKA stalkerka ti můžu pomoct jak sledovat lidi :D Každopádně... moje příručka má 5 základních bodů, které byste měli dodržovat, pokud se chcete stát stalkerem- Zasvěcení do stalkerství se jako bod nepočítá- Táák kdo je připravený stát se stalkerem? :D

Zasvěcení k stalkerství: První než začnete pozorovat a pronásledovat lidi, musíte se oficiálně do stalkerství zasvětit. Je to velmi jednoduché- Postačí vám k tomu kousek papíru, tužka a bageta.

Postup: Vezměte si kousek papíru a tužkou-nejlépe černou-na něj napište I am stalker. Pak už na to jen položte svoji bagetu, nechte ji na papírku tak 5 minut a pak jí spapejte ^^ a tadáááá magická stalkerská síla se z papírku přenesla na bagetu a z bagety na vás- nyní jste oficiálním stalkerem =)


Bod č. 1

Hlavně nenápadně

Pokud chcete sledovat lidi, měli byste nenápadně. Přece nechcete aby se vám daná osoba začala vyhýbat, to byste ji už nemohli najít a sledovat tak dobře, jako doteď.

Tipy k nenápadnosti: Poradila bych vám vždycky se schovat za nějaký strom nebo lavičku, když se daná osoba ohlédne. Jasně, jednou nebo dvakrát to bude brát jako náhodu, že jdete za ní/ním, ale když se to bude opakovat, tak se vám bude vyhýbat, takže na to pozor! Pak bych ještě doporučila nestalkovat každý den, protože pak nebudete tak nápadný, že ano...


Bod č. 2

Spojenci

Je výhodné mít stalkerské spojence- to potom můžete pracovat na šichty!

Tipy: Pokud neznáte žádného stalkera, nebo žádný není ochotný s vámi spolupracovat, tak si prostě vezměte nej kámošku, hoďte po ní zbytek vaší zasvěcovací bagety a tadááá máte spojenkyni!


Bod č. 3

Fotit, zapisovat

Pokud zrovna stalkujete, vytáhněte z kapsy mobil a vyfoťte si toho koho stalkujete. Zapisujte si všecko co dělá, mohlo by se vám to někdy hodit!

Tipy: Zaveďte si svůj stalkerský deníček, budete mít tak všechny informace na jednom místě


Bod č. 4

Zajímavá "oběť"

Pokud budete stalkovat někoho, kdo má nudný život, a téměř nic nedělá, začne se stalkování stát nudnou záležitostí, a to my přece nechceme! Stalkování má být zábavné a to s nudnou "obětí" nejde.

Tipy: Stalkujte opravdu zajímavé osoby, například nějakého oblíbeného kluka ze školy, nebo třeba i nějaké zvíře (třeba toulavou kočku z vašeho okolí) hlavně ne nezajímavé lidi


Bod č. 5

Přistižen při činu

Nejhorší je, když vás při vás přistihnou. Mohli by i zavolat policii, takže rychle zmizet! Ale to je spíš už vážnější případ. Když se vás ale dotyčný začne ptát "Proč mě sleduješ? Proč mě fotíš!?" atd. tak je nejlepší si rychle vymyslet nějakou výmluvu. Třeba že jste ve fotografickém kroužku a že nevíte co nebo koho máte fotit, nebo si prostě něco takového vymyslete, hlavně aby to bylo uvěřitelné.

Tipy: Tady není asi nic moc co dodat ale- Prostě se z toho-jak už jsem psala- vykecejte


Závěr: Mno, budu doufat, že vám má příručka pomohla, pokud vám byla užitečná tak si napište o vydání nějaké jiné příručky a BYE



Tak, snad se vám dnešní článek líbil, dala jsem si s ním docela práci, takže budu ráda, kdyby jste zanechali nějaké to +. PáPá :3
















Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.