Madpet MadFrog
Hra - Madpet MadFrog
Video se načítá
Salon Slacking
Hra - Salon Slacking
Video se načítá
Eat
Hra - Eat
Video se načítá
Goodgame BigFarm
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá
Frankie Threadarella
Hra - Frankie Threadarella
Video se načítá
Christmas Snake
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Winx Club Mermaid Layla
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
Avie Halloween Style
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Flappy Bird
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Scooby Doo Snackmachine
Hra - Scooby Doo Snackmachine
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
 

starry sky

Moje reakce na zlá čarodějnice

Ahoj, vítám vás u tohohle článku, dneska si zareagujeme na hráčku zlá čarodějnice která o sobě tvrdí že je nejlepší. Pomlouvá svoji sestru, a gramatika lvl 13456789876543234567898765. Radši jdeme na to.

Tady máme ukázku její "dokonalé" tvorby

Jsem nejjjjjjjjjjjjjjjjlepší holka na světě!

Takže ahojky vítejte tady jelikož jsem měla ban a ted nemám ban tak sem tu. A dnes vám chci říct že jsem pořád nejlepší. No ozvu se vám potom protože asi jdu na televizi koukat. Za asi pět nebo 2 nebo tři minut vám napíšu další zprávu. Protože nemám ban tak chci psít ted psaníčka na hpd.cz a psát komentáře a zprávy. A tak dál. Čaueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asi takhle to vypadá, posuďte samy... mno, podle mě je tahle holka bezmozku protože..... asi není co říct, z jejího "dokonalého článku" jde poznat že tahleta holčina to asi nemá v hlavě úplně v pohodě, no, jdeme si ukázat další katastrofu.

sem hezci moje zla sestra!

ahojdnes vam chci ukazat moji nevlastneneckou sestru Baru ktera je na mne zla a piše zlé komenty k mim člankum.

Dala tam ještě fotku té svojí ségry, ale já jí sem dávat nebudu, nechci ban za to, že sem dávám fotku někoho kdo s tím nesouhlasí. Opět asi není moc co dodat, tohle ani není článek, je to věta+obrázek který jsem tu nedala. Pojďme tohle nazývat NEčlánek. Tahle holka asi úplně neví co dělá, podle mě by měla začít brát prášky, protože tady todlencto.... já prostě nemám slov. No, pojďme si zkritizovat další NEčlánek!

 

proc bít nejlepší?

Aahoj sm nej! Proč bít nej? pro slepičí moc!A tak dál! sem nej nej nejky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muzete to rikát dál!


Ano, toto ona opravdu píše. Proč, proč už tahleta zrůda není zavřená někde v Bohnicích???? Já už to tady asi ukončím, protože to její vyjadřování mi opravdu drásá srdce. Ach bože, ta gramatika, odteď budu svůj oblíbený předmět (češtinu) nenávidět! Já už na to nemám, uvidíme se až u dalšího článku, který výjde až se z tohohle šoku vzpamatuju... Loučím se s váma...Vaše Felicity


BTW: Kategorie rozhovory je tam z toho důvodu, že jsem tam nenašla nic lepšího :P

Komentáře

Uživatel04(♥♥Milujeme HPD a zvířátka...)

Nevím nevím, podle mně existuje ale v jejím článku soutěž krásy je podle mně ta druhá fotka fake. Ta malinká holčička je docela hezká. Taková ta modelka v čaopise Perfektní rodina smajl Takže proč by se ta fotka nemohla oběvit na internetu.smajl

Uživatel04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.