starry sky

Internetové kamarádství

Huch... tohle jste možná ani nečekali... ale jsem tu zpět. Znovu jsem se rozhodla rozjet tento blog. Nevím jestli si mě po té dlouhé době ještě někdo vůbec pamatuje... No.. každopádně je to divné zase psát po tolika měsících neaktivity.. Za tu dobu co jsem tady nějak nechodila se toho v mém životě opravdu dosti změnilo, ale o tom někdy jindy. Dneska jsem si pro vás jakožto můj "comeback" připravila článek o přátelství přes internet.

Určitě jste slyšeli o sociálních sítích. Lidé přidávají své fotky... píšou si... no a někdy si opravdu padnou do noty, začnou si více psát, poznávat se.. no a pak přijde ten čas kdy se uvidíte.. přes skype, omegle či jiné takovéto sítě. Pak si třeba řeknete kde bydlíte... no a nemusí to být zrovna příjemné dozvědět se, že vaše kamarádka bydlí na druhé straně republiky. Z internetového přátelství se může stát i závislost... no a tak jsem dopadla já a moje kamarádka Sandra. No a tady je naše story...:

Jednoho dne jsem Sandře na instagramu odpověděla na story.. no a pak to začalo, zjistily jsme že máme tunu společných věcí a následovaly 2 měsíce každodenního psaní. Po těch dvou měsících jsme se rozhodly, že si pokecáme i přes skype. No takže jsme začaly volat.. na to snad nikdy nezapomenu, protože to bylo poprvé co jsem se Sandrou opravdu mluvila, byla to úžasná hodina. Ale pak přišla škola, učení a naše přátelství se pomalu začalo rozpadat. Obě jsme si vyhradily každou volnou minutu pro psaní si s tou druhou. Ale my jsme si řekly, že naše přátelství je důležité, takže jsme obě lehce začaly flákat učení. A pak jsem zjistila... že Sandra bydlí v Praze, což je víc než 300 kilometrů ode mě. Ale i tak, v létě za ní nejspíš pojedu.. už se strašně těším


Ale vrátíme se k tématu ať tady nekecám jen o sobě- Tímhle článkem ale nechci navádět holčiny mladší 13 let (mě je 12 a mám instagram ale jsou i mnohem mladší lidi co mají nějakou sociální síť a to je jim pod 10...) aby si zakládaly sociální sítě a hledaly si kamarádky. Je to na váš vlastní risk a já opravdu neručím za to, že si začnete psát s pedofilem. Ale pokud najdete opravdovou holku, se kterou si budete rozumět.. proč ne. Internetové přátelství je krásné a zajímavé v tom, že většinou není lehké se k sobě dostat. Ale... Zvládnete prolomit tu vzdálenost. Jednou určitě.


No.. a našla jsem jednu písničku na téma internetové přátelství.. tak si ji užijte :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.