starry sky

Eggies a jak je (NE)chovat

Heyya!

Vítejte u nového článku, kde se pokusím projevit kapku mého smyslu pro humor... 

_____________________________________________________________________________________

Co jsou to vlastně Eggies?

Ještě než si řekneme jak (NE)vychovávat svoje Eggies, musíme si říct, co vlastně Eggies jsou.

Eggies jsou malé retardované potvory, které si můžete koupit na černém trhu za naštvané grizzly medvědy, které můžete lovit na divokém HPD.cz. Výskyt těchto grizzly medvědů se nachází hlavně v částech HPD s vysokým výskytem trollů, takže zejména v Síni Slávy. ALE POZOR! Za každý upgrade vejce se platí víc medvědů! Např. Za vejce které babička z černého trhu našla na louce zaplatíte jen jednoho medvěda, ale když budete chtít Eggie pro které se babička musela potápět až do hlubin Jihočínského moře zaplatíte grizzly medvědů 100.



A jak je tedy (NE)chovat?

Tady si to budeme muset rozdělit. Začneme u stravování

STRAVA

HPD.cz umožňuje krmit vaše Eggie pizzou se salámem. ALE CO KDYŽ JE NĚKTERÉ EGGIE VEGETARIÁN?? Pro jistotu tedy Eggies nekrmte vůbec, aby jste je nenutili jíst něco, co jíst nechtějí.


ZÁBAVA

Hry jako Pong? Pfft. Nuda. Radši si s vaším Eggie zahrajte fackovanou. A jak vlastně profackovat Eggie? Jednoduše. Klikejte mu na obličej. Na téhle hře je vlastně zábavné to, že vy můžete Eggie fackovat, ale ono vás ne, protože nemá ruce.


HYGIENA

Svoje Eggie by jste měli pravidelně umývat. Ovšem když je Eggie umyté tak to není taková zábava. Nechejte ho neumyté. Hlavně je úplný nesmysl umývat vodní Eggie, protože je celou dobu ve vodě, takže se ušpinit nemůže. Logika HPD, logika prosím...


LÉKY

Je Eggie nemocné? Neberte ho k doktorovi! Vždyť jste Eggie koupili na černém trhu a jsou to zcela tajné exempláře! Radši uzdravte Eggie sami. Napíchněte do něho trošku octa a Eggie se okamžitě uzdraví.


ČAS

Eggie potřebuje 10 světelných roků aby se vylíhlo a stal se z něj radioaktivní odpad. Potřebuje opravdu hodně času...

______________________________________________________________________________________

Ehh... omlouvám se za můj tak trochu černý humor..

Každopádně doufám, že se článek líbil ^^

PáPá :3





Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

No, tvoje rady ani nepotřebuji, já se o ně ani nestarám, zapomenu na ně a pak mi zemřou....smajl Teď už si je ani nekupuju... +Jžš, jak jsem se smála tak jsem spadla ze židle...Au. Super článek! smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.