Run 3
Hra - Run 3
Video se načítá
Angry Birds Space
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
Barbie Prom Disaster
Hra - Barbie Prom Disaster
Video se načítá
Princess Life For Villain
Hra - Princess Life For Villain
Video se načítá
 

Snažím se být pozitivní! :))

Aplikace které vám doporučuji

Ahoj  Máme tady článek, o aplikacích, které Vám doporučuji.


1. Pug

Pug je virtuální zvířátko, o které se staráš, dáváš mu jídlo, pití. Dáváš ho spát a můžeš s ním hrát hry, za které, získáváš mince do hry za mince si později můžeš koupit obleček pro Puga, či mu koupit jídlo.

                            4,7


2.Menstruační kalendář

Tato aplikace se hodí pro starší dívky, které už menstruují. Tato aplikace, Vám ukáže plodné dny, ovulaci a kdy by menstruace přijít. Sama tuto aplikace používám, a nemůžu si ji vynachválit.

                   4,8


3.Číslo hry Coloring - číslo barvy

Tuto aplikaci, jsem si dnes nainstalovala. Moc mě baví a neustále vybarvuji obrázky. O čem to je? Najdete si obrázek, který chcete vykreslit a pomocí čísel vybarvujete políčka s čísly.

       4,8



4.Vyzvánění na mobil zdarma

Tuto aplikaci, mám nově. Melodie která tam je uložená se mi líbí. Tuto aplikaci mám použitou na oznámení zprávy a na vyzvánění.

        4,0


5. Foto mixér

Tato aplikace Vám umožní, zkrášlit si fotografii. Vaše fotografie může být v srdíčku ale i v spoustě dalších možností.

   4,6


6.Tajný deník s heslem

Tuto aplikaci jsem měla v telefonu 4 měsíce a pak jsem ji odinstalovala ne proto že by byla problémová ale po čase mě přestalo bavit zapisovat si tam moje pocity atd. Do této aplikace můžete vložit text ale i fotografii video bohužel ne. Aplikace je na heslo takže se nemusíte bát že by se Vám tam někdo dostala ale jsou i tací co heslo nechtějí ale i to je možné.

  4,6


7.Zámek obrazovky

Tato aplikace, je také užitečná ale nedoporučuji Vám ji tolik, jako např. Menstruační deník, Proč? Tato aplikace obsahuje reklamy OK ale ty reklamy se vám zobrazují cca každé 3 minuty. Reklamy mě budily i v noci a proto jsem tuto aplikaci už odinstalovala ale zámek na obrazovku fungovala perfektně.

   4,3

Tak to je pro dnešek vše, a jaké aplikace doporučuješ či používáš Ty? Budu velmi ale opravdu velmi ráda za plus +

A na závěr, si dáme písničku:


Listranda ♥

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Celkem dobrý článek. Ale já osobně bych uvítala, kdybys tam měla na jaké je to platformy, kolik to má mega a tak celkově ty technické věci.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

K té sedmičce, co máš za mobil? Takovýhle zámek obvykle jde nastavit normálně v nastavení. Já mám teda asi... několik let starý telefon (dotykový) a je to tam. Jestli myslíš jen téma (obrázek), tak ten jde nastavit taky - buď v nastavení, nebo přímo v galerii.

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ListrandaVIP

Anko: mám telefon Lenovo B, ano vím že jde zámek obrazovky nastavit i v nastavení ale tu aplikaci jsem si stáhla dřív než mi to prozradily kamarádky smajl

ListrandaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.