Slohovky :D

Dark lover - Epilog

Epilog 

Ve zdejším hřbitově prý našli nahé tělo nějaké mrtvé holky. Viděla jsem fotky, není to hezký pohled. Tedy, dívka má - měla - postavu hezkou, tělo nebylo ani nijak drasticky poničené... ale přesto na něm bylo cosi, z čeho běhal mráz po zádech. 
Dívka ležela na trávě, jako by tam strávila celou noc. Ruce roztažené do stran, dlaně pootevřené. Nohy měla mírně roztažené. 
Její tělo bylo bílé; ne bledé - bílé, jako cukr nebo sníh. Co se taky dá očekávat od mrtvoly, že? 
Ale nejděsivější na ní byl její obličej. V něm se zračila naprosto klidná, téměř nadpozemsky šťastná grimasa. Dívka se usmívala - byl to úsměv něco mezi klidným, vyrovnaným štěstím a zářivým, skoro zdrogovanou radostí - a oči měla klidně zavřené, jako by jen spala a usmívala se ze sna. 
Z krásného sna. 
Hope Crixellová, tak se mrtvá jmenovala. A nikdo zatím nezjistil, jaká byla příčina smrti. Její tělo nevykazovalo žádné známky násilí či otrávení. 
Její jméno mi je lehce povědomé, ovšem není to tak, že bych jí znala nebo s ní i jen chodila do školy... je mi povědomé, jako by se někdo známý o ní někdy jedním slovem zmínil. 
Přesto mi je jí líto. 
Její otec, který se jí vydal hledat, hned potom, co se dlouhou dobu nevracela domů, byl zděšen. Netušil, co se s ní mohlo stát. A já ho litovala snad ještě víc, než tu dívku, protože mu už nikdo nezbyl. Dle fám, jež po městě kolovaly, jeho manželka byla mrtvá a nyní i jeho dcera. 
Nicméně, o hřbitově se říká, že tam přebývá temný anděl. A ona, Hope, na hřbitov často chodila. 
Začínám věřit. 
Začínám věřit těm historkám o ďáblovi z pekla, který krade dívčí duše a nevinnost pro své ukojení. 
Jednou jsem tam taky šla, jen tak navštívit Hopin hrob. V rohu jsem zahlédla dvě postavy; vysokou a urostlou, zjevně patřící muži a okřídlenou, druhá byla drobná, dlouhovlasá a rovněž s křídly... a patřila mladé dívce. 

----

Ahoj, tak tohle je konec. Já vím, trochu odfláknutý... ale konec. 
Chtěla bych začít psát takovou napůl fanfikci, napůl romanci. Nevím, jestli se tomu dá říkat fanfikce... protože - bylo by to tak trochu (ale zas né moc) z prostředí YouTube - existující youtubeři (pozn. byli by to zahraniční i čeští youtubeři) by se tam vyskytovali jen zřídka a jednu ze dvou hlavních postav, youtuberku, bych si vymyslela :D 
Je to fanfikce i tak? Hm... XD To jest otázka! Názory si ráda přečtu v komentech XD 
No, zatím tomu budeme říkat romance. 
Ok? 
Ok. 
Byla by to romance mezi dvěma dívkami, takže dopředu upozorňuji, že jestli se tu najde někdo, kdo nemá rád homosexualitu, ať kouká vypadnout :D 
Možná někdy udělám nějaký "seznam" postav... Chtěli byste? :) 
Tohle je asi všechno, uvidíme se u nového příběhu... kdy vyjde první část, či prolog, nevím... 
Tak, tohle je asi všechno a u dalšího článku zatím pa! :D 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.